Türknet Forumu ve Discord Sunucusunda Boş Yere Ban Yemek ???

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Arkadaşlar 1 aydır Gigafiber alt yapısında packet loss sorunu ile cebelleşiyorum. 1 aydır sorunun benden kaynaklanmadığını defalarca söyledim. PC, kablo, driver vs. her şeyi değiştirip denedim ve düzelmedi. Şöyle bir şey daha var. Aynı mahallede sorunu yaşayan tek ben değilim. Gelen ekiplerin söylediğine göre 9-10 kişi daha bu sorunu yaşıyor. Packet loss olunca istersen 1000/1000 internet olsun bir anlamı olmuyor. Defalarca sorunu destek kaydından bildirdim ama nafile. İnternet hızınız normal diyip geçiştirdiler veya sorunumuzu çözecek bir adım atmadılar. Zaten bu packet loss sorunu için ayrı konu var. Fakat burada farklı bir şeyi konuşacağız. Ben destek kayıtlarında sorunumu çözemediğim için forumlarda gezmeye başladım. Bir baktım Türkishnet formunda aynı konuyu açmış bir arkadaş. Hayvan gibi packet loss yiyiyor. Hatta arkadaşı bu foruma davet ettim. Arkadaş @shaque1 bu. Aynı konuya bende yazdım. Aynı sorunu yaşadığımı söyledim. Arkadaşın nerede yaşadığını sordum. Bir baktım aynı mahallede yaşıyoruz. Yani sorun altyapıdan dolayı besbelli bir şey yani. Sonra bunlar bizi oyalamaya başladı. Yok network ekibine aktarıyoruz. Yok ekipler gelecek. Yok modem değiştirilecek. Boş boş her şeyi yazdılar ama biz eminiz sorun altyapıda. PingPlotter uygulamasından cmd'den test yapıp 50 kere atmışımdır belki forum ve destek kaydına. Sürekli laf dinlememezlik yaptılar ve konuyu üstlerine taşımadılar. boş boş oyalandırdılar. Bu ayın 11'i ile sorunu ilk yaşadığım zaman üzerinden 1 ayı geçti. O foruma yazalı 16 gün olmuş. Ben eleştirmeye başladım bu sorunu ve bir baktım hesabım askıya alınmış. Discordlarını gördüm oraya girdim ve yazdım. Banlanma sebebim ne vs. diye. Mesajımı görür görmez sildiler. Zaten bu hareketleriyle gözümden düştüler ilkten. Sonradan discord üzeinden 2 farklı yetkili arkadaş iletişime geçti. Biri ile iletişim kurup yaşadığım sorunu söyledim. Sorunla alakalı mail atacağını söyledi ve 10 kere falan yazmama rağmen bir kere dönüş yapmadı daha sonrasında. Ne bir haber ne bir şey var. Sözde mail attı. Discorddan bugün biri yazmış benim gibi hesabımı neden askıya aldınız diye. Bende yazdım küfür etmediysen, yazdığını beğenmediklerinde banlıyorlar. Sonra bir baktım 1 hafta to yemişim discord üzerinden de. Eleştiri çekemeyen ve istediği yorumu keyfince silen insanlara yetki vermişler. Onlarda istediği gibi kullanıyorlar. Bir de bundan maaş alıyorlardır kesin. Yazık gerçekten. Rezillik üstüne rezillik. Şu internette iki dakika kafa dağıtmak istiyorum 1 aydır. Ne kopmalar bitti ne packet losslar. Sürekli oyaladı bunlarda bizi mal yerine koyup...

1670953809761.png

1670953883724.png

Geri