Neler Yeni

Haksız yere puanım alındı

Receb İvedik

80+ Bronze
direkt cimere hocam Dünya kaç bucakmış görsün eğer seninle aynı durumda olan varsa o da şikayette bulunsun
Okulun yarısı benimle aynı durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi bir dille güzelce anlatın ve daha sonraki gelişmeleride paylaşırsanız sevinirim merak ettüm :)
Tamamdır konuyu sürekli takipte olacağım :)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
5 puan 2. soruda kırdı kalan 20 puanı nereden kırdı ? Soru tam neydi de başka sayı olamaz dediniz ? Direk cimere yazmanızı çok tavsiye etmem. Önce ailenizle konuşun ve aileniz ile karar verin.

Receb İvedik

80+ Bronze
5 puan 2. soruda kırdı kalan 20 puanı nereden kırdı ? Soru tam neydi de başka sayı olamaz dediniz ? Direk cimere yazmanızı çok tavsiye etmem. Önce ailenizle konuşun ve aileniz ile karar verin.
10Soru x 10puan vardı . 2 sorum doğru olduğu halde 0 puan verdi . 3. Sorudan da 5 puan kırdı

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
10Soru x 10puan vardı . 2 sorum doğru olduğu halde 0 puan verdi . 3. Sorudan da 5 puan kırdı
Sorular neydi ? Cimere başvuru yaptığınızda sınav kağıdınızı başka bir hoca inceliyor ona göre başvuru yapın. Yani hocanızın puan verdiği yerde başka hoca vermeyebilir hocanızın vermediği yerde verebilir. Size göre mi doğru yoksa cevap anahtarına bakıp da mı doğru dediniz. Sadece cevabı mı yazdınız ?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Öncelikle merhaba . Salı günü matematik ortak sınavımız vardı . En arkada oturuyordum . Görevli hoca beni çok rahat görüyordu . Bugün matematik öğretmeni sınavlar okurken 100 puan aldığım sınavdan 75 verdi kopya çektiğim şüphesi ile . Yanına gidip defalarca kopya çekmediğimi söyledim , sınıftaki diğer arkadaşlarım da çekmedi dedi . Gerçekten de kopya çekmedim . " Ardışık 2 çift sayının bölenini bulmamızı istiyordu soruda ( ilgili kısım o ) ben başka sayı olamaz dediğimde kabul etmedi , başka bir kız tek bölen 2 dir dediğinde kabul etti . Yaramaz bir öğrenci değilim derste asla rahatsızlık vermem kimseye , derse katılırım . Hocanın 25 puan vermesi aslında o kadar zoruma gitmedi fakat takdir belgesini kaçırıyorum puanımı vermezse . 2. Soruda sayı yazmışsın olmaz dedi 5 puan kırdı ( soru 10 puandı ). Ki gayet te olurdu küçük değerden başlayarak çözüyordum sınıfta deneyerek hiçbir şey demiyordu . Kontrol ederken de kimden kopya çektin vs dedi . Sınavı benim sol sıramdaki kız ve yanındaki kız ilk bitirdi benim onlardan bakmam imkansızdı grupluydu zaten sorular da farklıydı . Sınav esnasındaki görevli öğretmen gelip nasıl geçti vs dedi . Yani genel olarak kopya şüphesi ile 25 puanım kırıldı ve çok zoruma gitti . Ne yapmalıyım ? Nerelere şikayetçi olabilirim milli eğitim bakanlığında . Müdüre giderse sözlülere düşük vereceğinden yine o puanı kıracağından eminim . Meb bünyesinde hangi birimlere şikayet edip puanımı alabilirim ?
Cimer'e yaz, sözlü kaygını vb. de yaz.

Receb İvedik

80+ Bronze
Sorular neydi ? Cimere başvuru yaptığınızda sınav kağıdınızı başka bir hoca inceliyor ona göre başvuru yapın. Yani hocanızın puan verdiği yerde başka hoca vermeyebilir hocanızın vermediği yerde verebilir. Size göre mi doğru yoksa cevap anahtarına bakıp da mı doğru dediniz. Sadece cevabı mı yazdınız ?
Cevaplarım doğru tamamı şıklarda da doğru işaretledim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
şıklıysa sadece şıkkı işaretleseniz bile kabul etmek zorunda diye biliyorum sonuçta klasik değil gittiğin yoldan puan vermez şık doğru ise doğrudur şık yanlış ise soru yanlıştır yani siz haklısınız klasik olsa durum farklı olabilirdi
Hocam şöyle şimdi. Şıklı olsa bile hocalar işlemlere bakıyor genel de puan kıramaz işlemlerden ama bakıyor. Eğer hiç işlem yapmadan işlemli soruyu işaretlediyse kopya muamelesi yapabiliyorlar ama iş öyle olunca da 0 verir geneli sorudan kırmaz. Ve şıklı soruda 10 puanlık sorudan 5 puan veremez hocan da bunu biliyor. Bir de daha demin başka bir sayı olamaz demiştiniz orada klasik burada test mi yani bazı sorular klasik bazıları test mi onu anlamadım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
Testli sorularda işleme filan bakılmaz bakılırsa ordan puan verilmez direk işaretlediğin şıkka bakılır. Doğruysa tam puanı vermek zorunda.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri