Bı tane Kırgızistan li tanıdığım yks girmeden bedavaya Antalya'da üniversiteye girmiş biz giriyoruz puan yetmiyor tekrardan giriyoruz onlar lise ortalamasına göre giriyo komik
Kendisi ile konuştum benim istediğim bölüm gelmediği için mezuna kaldım onu almışlar ne denenirki yakın arkadaşım ama haksızlık bizlere Türkiye vatandaşlarına üniversite mezunlarımız işsizlikten kredi borcuna giriyo okusan torpilin olmadığı sürece fossYani dostum ne kadar doğru bilgi bilemem, mahalle sohbetinden fırlamış söylenti gibi.
He ama bu sistemden her şeyi beklerim ben, o konuda desteklemiyorum, artık şaşırmıyorum.
malesef öyleKendisi ile konuştum benim istediğim bölüm gelmediği için mezuna kaldım onu almışlar ne denenirki yakın arkadaşım ama haksızlık bizlere Türkiye vatandaşlarına üniversite mezunlarımız işsizlikten kredi borcuna giriyo okusan torpilin olmadığı sürece foss
Kendisi ile konuştum benim istediğim bölüm gelmediği için mezuna kaldım onu almışlar ne denenirki yakın arkadaşım ama haksızlık bizlere Türkiye vatandaşlarına üniversite mezunlarımız işsizlikten kredi borcuna giriyo okusan torpilin olmadığı sürece foss
Ben daha bişe yazmiyimYani dostum, Welcome the Turkey işte anlarsın, ama kış ayı geliyor silivri soğuktur şimdi.
türkiyede okuyacagıma almanyada tuvalet temızlemeye razıyım en azından karnım doyarBı tane Kırgızistan li tanıdığım yks girmeden bedavaya Antalya'da üniversiteye girmiş biz giriyoruz puan yetmiyor tekrardan giriyoruz onlar lise ortalamasına göre giriyo komik
Mahalle teyzeleri.Kaynak neresi?