Neler Yeni

Haksızlık yapıldı bizlerle

Hasanjdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
hasan
Bı tane Kırgızistan li tanıdığım yks girmeden bedavaya Antalya'da üniversiteye girmiş biz giriyoruz puan yetmiyor tekrardan giriyoruz onlar lise ortalamasına göre giriyo komik

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yani dostum ne kadar doğru bilgi bilemem, mahalle sohbetinden fırlamış söylenti gibi.

He ama bu sistemden her şeyi beklerim ben, o konuda desteklemiyorum, artık şaşırmıyorum.

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bı tane Kırgızistan li tanıdığım yks girmeden bedavaya Antalya'da üniversiteye girmiş biz giriyoruz puan yetmiyor tekrardan giriyoruz onlar lise ortalamasına göre giriyo komik

Bu Bile Özetliyor
Amacım Parti Filan Değil bu arada
Ama Haksızlık yapıyorlar Ve Yönetimde olanlar belli...

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Kaynak neresi?

Hasanjdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani dostum ne kadar doğru bilgi bilemem, mahalle sohbetinden fırlamış söylenti gibi.

He ama bu sistemden her şeyi beklerim ben, o konuda desteklemiyorum, artık şaşırmıyorum.
Kendisi ile konuştum benim istediğim bölüm gelmediği için mezuna kaldım onu almışlar ne denenirki yakın arkadaşım ama haksızlık bizlere Türkiye vatandaşlarına üniversite mezunlarımız işsizlikten kredi borcuna giriyo okusan torpilin olmadığı sürece foss

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kendisi ile konuştum benim istediğim bölüm gelmediği için mezuna kaldım onu almışlar ne denenirki yakın arkadaşım ama haksızlık bizlere Türkiye vatandaşlarına üniversite mezunlarımız işsizlikten kredi borcuna giriyo okusan torpilin olmadığı sürece foss
malesef öyle

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Yani dostum, Welcome the Turkey işte anlarsın, ama kış ayı geliyor silivri soğuktur şimdi ;).

Hasanjdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizler hariç herkese üst düzey avantajlar bizlere hiç bise

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yapıldı değil yapılıyor...

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
türkiyede okuyacagıma almanyada tuvalet temızlemeye razıyım en azından karnım doyar

Top Bottom