Neler Yeni

Half life 2 Multiplayer oynamak

Tower02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Uzun
Merhaba Sevgili dostlar bilmeyen yoktur diye düşünüyorum lakin bilmeyenler için yazmak istedim. Hazır bu tatil günlerinizi multiplayer oyunlarla geçirmek isteyen kardeşlerim hl2 serisini arkadaşlarıyla oynayabilirler üstelik önereceğim programın kendine ait sunucu listesi var dünyanın her yerinden gelen insanlarla oynayabilirsiniz.
1- Öncelikle Half life 2 ve episodeler kurulu olmalı. Ha yok ben sadece Half life 2 ye sahibim dersen oda olur sadece hl2 yi oynarsınız ama çoğu sunucuya erişemezsiniz.
2- Steamdan Synergy adlı programı yükleyin.
3- Hamachi yükleyin hesabınız varsa giriş yapın yoksa kayıt olun. Bir ağ kurun ve arkadaşınız o ağa katılsın.
4- Synergy girin sunucu kurun kısmında haritayı seçip kaç kişinin gireceğini ayarladıktan sonra en alttaki seçeneği LAN yapmayın İnternet yapın biz şahsen LAN denedik olmadı sizde de olmazsa tam tersini denersiniz. Sunucuyu kurduktan sonra..
5- Arkadaşınız klavye ayarlarına gelip console yi aktif etmek zorunda yoksa sunucuya bağlanmak in connect yazması gereken yer açılmaz. Aktif ettikten sonra sizin Hamachi ipv4 adresini konsoldan "connect ip" şeklinde girerek sunucunuza bağlanabilir. Şimdiden iyi oyunlar.. Yakın zamanda fotoğraflı anlatım yapacağım eğer böyle bir şey varsa forumda yeniyim ve şuan telefondan girdiğim için biraz kötü olmuş olabilir. Hiç yapamayan dostlar Steam ekleyebilir oradan deneme yanılma ile yapabiliriz. Steam id Tower02.

-SCY-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SalihCan Yıldız
Abi acil bak sana sormam gereken sorular var instagram salihcanscy3807 bana ulaşmalısın bende oynamak istiyorum ama olmuyo arkadaşım giremiyor odaya bi yardımcı olsan olur mu lütfen...

Şimdi ben odayı kuruyorum hamaci midir nedir o programıda kuruyoruz ikimiz aynı ağa bağlanıyoruz gene sorun yok ama ben kuruyorum odayı ipmi veriyorum ona oda gidip connect 25.93.211.99 yazıyo konsola ama gene bağlanmıyo ne yapıcam ki

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kanka bu arada arkadaşla Valve Complete Pack almıştık ve oynamayı düşünüyorduk. Multiplayer oynamak için yer bulamamıştık. Sağ ol teşekkürler :D

Top Bottom