Nquyen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,181
Anladım hocam bol kazançlar.maliyet 90, O uygulamayı kullanmıyorum şuanlık paralı olmasından dolayı ilerde belki , Ziraatin kendi uygulamasından bakıyorum alış satışa
Anladım hocam bol kazançlar.maliyet 90, O uygulamayı kullanmıyorum şuanlık paralı olmasından dolayı ilerde belki , Ziraatin kendi uygulamasından bakıyorum alış satışa
Öyle bir banka yokzaten 20k çekim yapsanda EFT 2.9 ya da 4.2tl para kesiyor yani bu kadar takılmayın. EFT ve havale ücretsiz olan enpara filan var ama onlardan halka arz alamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar kazandın uzun süre tuttuklarindan
İşcepte veya vakıfbank nasıl her halkarz bu bankalara geliyor mu ?maliyet 90, O uygulamayı kullanmıyorum şuanlık paralı olmasından dolayı ilerde belki , Ziraatin kendi uygulamasından bakıyorum alış satışa
kuveyt olmaz hocam katılım endeksine uygun olmayan hisselere katılmıyor kuveyttürkEFT havale işinde kuveyt ve enpara ücretsiz.
hocam eft havale için bilinmedik yerlere gitmeyin bence
Takip yazmak yerine konunun üst tarafında takip tuşuna basabilirsiniztakip
Halka arzların tamamı gelmez, tamamına yakında olmaz 1-2 lira gibi ufak rakamlar vergi kesiliyor, bunları takıcaksan hiç girmeHalka arzların neredeyse tamamının geldiği ve para gönderirken EFT havalenin ücretsiz olduğu banka arıyorum ziraat hariç hangisinden hesap açmalıyım?
Kuveyte çoğu katılım endeksine uygun olmayan halka arz gelmiyor diye biliyorumEFT havale işinde kuveyt ve enpara ücretsiz.
vakıfbank
eft işini salladım hocam şimdi bir terchi yapacağım bunlardan bir tanesini seçer misiniz halka arz ve hisse alımı için genel olarak işbankası mı ziraat miFibabank köklü bir banka ama EFT şeyine takılma sen![]()
Ben garanti kullanıyorum ama iş bankasida iş görüreft işini salladım hocam şimdi bir terchi yapacağım bunlardan bir tanesini seçer misiniz halka arz ve hisse alımı için genel olarak işbankası mı ziraat mi
iş bankasıHalka arzların neredeyse tamamının geldiği ve para gönderirken EFT havalenin ücretsiz olduğu banka arıyorum ziraat hariç hangisinden hesap açmalıyım?