Neler Yeni

🔥 Halka arz sonrası Ebebek çalışanları isyan etti !🔥

The Semih

80+ Gold
Ebebek Mağazacılık A.Ş.'nin (EBEBK) halka arz edilmesinin ardından yaşananlar, sosyal medyada gündem oldu.

EBEBK'in halka arz edilmesinin ardından arza katılan vatandaşlar, Ebebek mağazalarında teftiş yapmaya başladı. TikTok platformu üzerinden paylaşımlarına devam eden kullanıcılar, ziyaret ettikleri mağazalarda patron gibi davranarak çalışanlara karşı sorular soruyor.

Facebook gruplarında hisse alanların ne gibi hakları olduğu merak edildi.

Bu paylaşımların ardından Ebebek mağazası çalışanları, "Rafları düzeltip, işleyişi kontrol eden var." şeklinde isyanlarını dile getirdi.

Ebebek çalışanları, bu durum hakkında şöyle konuştu:

"Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var."

Bu makale ilk olarak halkaarz.net üzerinde yayımlanmıştır.

YazılımKafa

80+ Silver
Ebebek Mağazacılık A.Ş.'nin (EBEBK) halka arz edilmesinin ardından yaşananlar, sosyal medyada gündem oldu.

EBEBK'in halka arz edilmesinin ardından arza katılan vatandaşlar, Ebebek mağazalarında teftiş yapmaya başladı. TikTok platformu üzerinden paylaşımlarına devam eden kullanıcılar, ziyaret ettikleri mağazalarda patron gibi davranarak çalışanlara karşı sorular soruyor.

Facebook gruplarında hisse alanların ne gibi hakları olduğu merak edildi.

Bu paylaşımların ardından Ebebek mağazası çalışanları, "Rafları düzeltip, işleyişi kontrol eden var." şeklinde isyanlarını dile getirdi.

Ebebek çalışanları, bu durum hakkında şöyle konuştu:

"Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var."

Bu makale ilk olarak halkaarz.net üzerinde yayımlanmıştır.
Bu yazıyı okudum. Nerden aldın? Forumda konusu açılmıştı diye hatırlıyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Ben bunları mizah amaçlı sanıyordum gerçek olduğunu öğrenince hafiften biraz fazla yüzüm kızardı.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
İnstagramda garip saptal videolarda yok starbucks hissesi aldım reyonları düzelttip şeklinde 10 IQ videolar çekildiğinden normal.Sağ parmakta kafa var bunlarda yok

Top Bottom