siteden mi aldınİlk defa aldım Borls dan 10 lot veriyodu max aldım para gitti ama görünürde hiç bişi yok ne yapmam lzm süreç nasıl
Knk işleme konmasini bekleyecen çarşamba falan girer herhaldeİlk defa aldım Borls dan 10 lot veriyodu max aldım para gitti ama görünürde hiç bişi yok ne yapmam lzm süreç nasıl
Beklemen sadece bu 10 gün sonra sat istersenİşleme girdikten sonra ne yapmam gerekiyo
halka arza katildigin zaman banka hesabinda bakiyr ve kullanilir bakiye olarak 2 ye ayrilir sonrasinda halka arz sonuclandiginda bakiyeden duserİşleme girdikten sonra ne yapmam gerekiyo
Çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz içinhalka arza katildigin zaman banka hesabinda bakiyr ve kullanilir bakiye olarak 2 ye ayrilir sonrasinda halka arz sonuclandiginda bakiyeden duser
aldigin hisseyi yatirimlarin menusunden ya da halka arz islem lisetesinde ve ya portfoyunden gorebilirsin
sonrasinda halka arz islem gormeye basladigin zaman hergun %10 olarak artar tavan dedigimiz olay daha fazlasina cikmaz hisseler genelde 8 tavana kadar gidiyor
hisseni satmak istersen portfoyunden ya da hisse alis satis dan aldigin hisesenin kodunu girerek satis emri veriyorsun
burda emir tipleri var normal , piyasa emir vs vs . normali secersen o anki fiyattan satar piyasa ise jisse ne kadar olursa olsun satmaya calsiir . normal girmeni oneririm
sattiktan sonra paran t1 t2 dedigimiz blokaj yontemiyle bloke olur. sattiktan 2g sonra parayi borsa hesabindan normal kart banka hesabina cekebilirsin ( bu sureler hafta ici gecerli, cmt pzr sayilmiyor ayni sekilde hisselerin artislari azalislari da gecerli boorsa hhafta sonu kapali oluyor yani )
rica ederimÇok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için
arkadaşlar konuyu güzel açıklamış ama bir dahakine 15 yada 20 lot girİlk defa aldım Borls dan 10 lot veriyodu max aldım para gitti ama görünürde hiç bişi yok ne yapmam lzm süreç nasıl
aynen eşit olduğunda fazlasını iade ediyor zaten borls 25 tane aldım fazla dağıtır inşallaharkadaşlar konuyu güzel açıklamış ama bir dahakine 15 yada 20 lot gir
hele önümüzde çok büyük bir halka arz var orası için 2k para ayır ve hepsiyle gir YTD
Max 10 lot alınıyordu ztn borls da o yüzden öyle oldu yoksa alırdımarkadaşlar konuyu güzel açıklamış ama bir dahakine 15 yada 20 lot gir
hele önümüzde çok büyük bir halka arz var orası için 2k para ayır ve hepsiyle gir YTD
Bende Max 10 yazıyordu ama kişiden kişiye değişiyor muaynen eşit olduğunda fazlasını iade ediyor zaten borls 25 tane aldım fazla dağıtır inşallah