Neler Yeni

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
İlk defa aldım Borls dan 10 lot veriyodu max aldım para gitti ama görünürde hiç bişi yok ne yapmam lzm süreç nasıl

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok garanti bankasından

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
İlk defa aldım Borls dan 10 lot veriyodu max aldım para gitti ama görünürde hiç bişi yok ne yapmam lzm süreç nasıl
Knk işleme konmasini bekleyecen çarşamba falan girer herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
İşleme girdikten sonra ne yapmam gerekiyo
halka arza katildigin zaman banka hesabinda bakiyr ve kullanilir bakiye olarak 2 ye ayrilir sonrasinda halka arz sonuclandiginda bakiyeden duser

aldigin hisseyi yatirimlarin menusunden ya da halka arz islem lisetesinde ve ya portfoyunden gorebilirsin

sonrasinda halka arz islem gormeye basladigin zaman hergun %10 olarak artar tavan dedigimiz olay daha fazlasina cikmaz hisseler genelde 8 tavana kadar gidiyor

hisseni satmak istersen portfoyunden ya da hisse alis satis dan aldigin hisesenin kodunu girerek satis emri veriyorsun

burda emir tipleri var normal , piyasa emir vs vs . normali secersen o anki fiyattan satar piyasa ise jisse ne kadar olursa olsun satmaya calsiir . normal girmeni oneririm

sattiktan sonra paran t1 t2 dedigimiz blokaj yontemiyle bloke olur. sattiktan 2g sonra parayi borsa hesabindan normal kart banka hesabina cekebilirsin ( bu sureler hafta ici gecerli, cmt pzr sayilmiyor ayni sekilde hisselerin artislari azalislari da gecerli boorsa hhafta sonu kapali oluyor yani )

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halka arza katildigin zaman banka hesabinda bakiyr ve kullanilir bakiye olarak 2 ye ayrilir sonrasinda halka arz sonuclandiginda bakiyeden duser

aldigin hisseyi yatirimlarin menusunden ya da halka arz islem lisetesinde ve ya portfoyunden gorebilirsin

sonrasinda halka arz islem gormeye basladigin zaman hergun %10 olarak artar tavan dedigimiz olay daha fazlasina cikmaz hisseler genelde 8 tavana kadar gidiyor

hisseni satmak istersen portfoyunden ya da hisse alis satis dan aldigin hisesenin kodunu girerek satis emri veriyorsun

burda emir tipleri var normal , piyasa emir vs vs . normali secersen o anki fiyattan satar piyasa ise jisse ne kadar olursa olsun satmaya calsiir . normal girmeni oneririm

sattiktan sonra paran t1 t2 dedigimiz blokaj yontemiyle bloke olur. sattiktan 2g sonra parayi borsa hesabindan normal kart banka hesabina cekebilirsin ( bu sureler hafta ici gecerli, cmt pzr sayilmiyor ayni sekilde hisselerin artislari azalislari da gecerli boorsa hhafta sonu kapali oluyor yani )
Çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

TİTAN.

80+ Platinum
arkadaşlar konuyu güzel açıklamış ama bir dahakine 15 yada 20 lot gir
hele önümüzde çok büyük bir halka arz var orası için 2k para ayır ve hepsiyle girmeni öneririm YTD

Son düzenleme:

odemirel0

80+ Bronze
hele önümüzde çok büyük bir halka arz var orası için 2k para ayır ve hepsiyle gir YTD
aynen eşit olduğunda fazlasını iade ediyor zaten borls 25 tane aldım fazla dağıtır inşallah

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
hele önümüzde çok büyük bir halka arz var orası için 2k para ayır ve hepsiyle gir YTD
Max 10 lot alınıyordu ztn borls da o yüzden öyle oldu yoksa alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen eşit olduğunda fazlasını iade ediyor zaten borls 25 tane aldım fazla dağıtır inşallah
Bende Max 10 yazıyordu ama kişiden kişiye değişiyor mu

Top Bottom