Neler Yeni

Halsizliğe iyi gelen vitamin ilaçı önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Merhaba halsizliğie ve dinç olmamıza sağlayan vitamin önerir misiniz kullandığınız etkileri ve yan etkileri nelerdir var mı aranızda kullanan?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
LoL oynamak

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Merhaba halsizliğie ve dinç olmamıza sağlayan vitamin önerir misiniz kullandığınız etkileri ve yan etkileri nelerdir var mı aranızda kullanan?
Forumda etiketleyebileceğim bir doktor tanımıyorum maalesef. Ama şöyle bir fikir sunabilirim. İnsanlar yıllardır vitamin hapları olmadan bir şekilde yaşamışlar. Sizde hap kullanmadan dinç olabileceğiniz farklı bir yöntem bulabilirsiniz bence. Sizi dinç tutabilecek besinleri araştırın bence

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
pharmatoon kullandım bundan 2 ay önce doktora gitmeden eczaneden aldım illa doktor tavsiyesi almak şart mı
İlk önce kan tahlili yapmalısınız. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı, ek takviye haplarını kullanmayın. Halsizliğin yanında ayakta elde uyuşma oluyor mu? Uzun süreli oturduktan sonra birden ayağa kaltığınızda başınız dönüyor mu?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam biz C vitamini kullanıyoruz youplus c vitamini diye geçiyor, sabah 5 de uçak var mesela Bi atıyorsun suya içiyorsun akşam 10 a kadar fişek gibisin.

Techno08

80+ Gold
Önce sağlık ocağına gidip bir kan tahlili yaptırın bence. Ona göre doktor size yol gösterir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
İlk önce kan tahlili yapmalısınız. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı, ek takviye haplarını kullanmayın. Halsizliğin yanında ayakta elde uyuşma oluyor mu? Uzun süreli oturduktan sonra birden ayağa kaltığınızda başınız dönüyor mu?

halsizlik derken öyle halsizliğim yok dinç kalkmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,515
Üyeler
163,669
Son üye
Shlimazl1
Top Bottom