birpcsever
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
2. elde rx 580 8gb baya bir ilgimi çekti fakat aynı btçeye daha iyi kart var mı önerir misiniz
2k gibi bir fiyata bulursan 1060 6gb de olabilir.2. elde rx 580 8gb baya bir ilgimi çekti fakat aynı btçeye daha iyi kart var mı önerir misiniz
bu arda bütçeyi 3k ya zorlayabilirim2. elde rx 580 8gb baya bir ilgimi çekti fakat aynı btçeye daha iyi kart var mı önerir misiniz
Anlıyorum.ASUS GeForce GT710 2GB DDR3 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce GT710 2GB DDR3 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bakabilirsin.
PSUnuz yeterliyse 3kya rx590 bulunabilir. Bütçe biraz daha çıkarsa 1660s-ti bulunabilir2. elde rx 580 8gb baya bir ilgimi çekti fakat aynı btçeye daha iyi kart var mı önerir misiniz
Şakasız bak 1 saatten beri eski konuları hortlatıyor. Triggerlamak için sürekli argüman buluyorum ve hepsinde de yanlış dfjdsfskfsdAnlıyorum.
Hocam siz demeseniz eski konu olduğunu anlamazdim bu arada bende ciddi şekilde cevap veriyorum jdddndddnndnŞakasız bak 1 saatten beri eski konuları hortlatıyor. Triggerlamak için sürekli argüman buluyorum ve hepsinde de yanlış dfjdsfskfsd
Yanlış bilgi de veriyor.Hocam siz demeseniz eski konu olduğunu anlamazdim bu arada bende ciddi şekilde cevap veriyorum jdddndddnndn
Şuna bak.Boyut farkı mevcut rahatlıkla istediğin modeli alabilirsin.
Geceleri sakinken kategori kategori gezip eski konulara bilgi dağıtıyor paşam. Doğru olsa dişimi kıracam da işteSilver olmaya çalışıyor galiba![]()