Her zaman bir şey olmaz diyorlar olduklarında vah anam vah babam oluyor.Şimdi yazıp anlatsana hocam uzatmak yerine Ben tecrübelerimi paylaştım, uzun süre kullandım/kullandık herhangi bir virüs uyarısı almadım/almadık. Herhangi bir verimizin çalındığını da sanmıyorum hiç bir şüpheli giriş yapılmaya çalışılmadı hesaplarımıza ya da kart bilgilerimiz vs. hiç bir yerde kullanılmadı.
Fifa kaç yapıyonuzEvet arkadaşımla mc oynuyoruz.
Tamam işte oynadığınız maç ne kaçfifa oynamadık hiç. başka oyunlar oluyormu denemedik
Mc oynuyoruz dedin ben onu maç diye anladım MC farklı bir oyun mumaç ne kaç ne hocam neyi soruyorsunuz.
hocam partlı oyunlar nasıl olucak peki?Aslında Hamachiye gerek yok, o işler öncedendi. Artık çoğu korsan oyunu Steam/Epic Games üzerinden oynayabiliyorsun arkadaşlarınla beraber. Bunlara Dying Light, Dead Island, The Forest serisi gibi oyunlarda dahil.
Game3rb adresinden indirebilirsin, ben uzun süredir bazı oyunlar için burayı kullanıyorum ve arkadaşlarıma da kullandırttım. Oyunlarda herhangi bir virüse rastlamadım, virüs programları hiç virüs olarak algılamadı ve hiç bir sorun yaşamadım ancak asla bu konu hakkında garanti veremem.
Neyi nasıl yapacağın sitenin aşağısında yazıyor zaten, çok az bir ingilizce bile bilsen halledersin.
NOT: Oyunların sürümü eski olabilir, yapacak bir şey yok.
Partlı derken? Oyun dosyalarından mı bahsediyorsun? Part1 part2 diye ayrılan?hocam partlı oyunları nasıl yapıcaz o siteden palworld mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam partlı oyunlar nasıl olucak peki?