Neler Yeni

Oyunları Çok Daha Ucuza Alma

mfimmel

80+ Silver
Her oyun için hesap değiştirmeye mi uğraşıcam
Gereksiz yazmışsın bence kanka hesap değişmek kaç saniyeni alacak.

Ben aktif olarak @oyuncustore üzerinden RDR2 oynuyorum satıcı ile bir kez iletişime geçip doğrulama yaptıktan sonra zaten hesaptan çık gir yaptığında bir daha doğrulama istemiyor istediğin zaman yapabiliyorsun hem de en ufak bir sorun olmadan oynanıyor. Fakat aile paylaşımı olduğu için zaten bu tür sayfaların sattığı oyunların çoğu offline yani offline oynanıyor. Korsan indirmek zaten beni tiksindiriyor bir de virus riski derdide olmadan temiz oynuyorum 25 liraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk oyununada yapılmaz be bari bannerlord satın alın
Aile paylaşımı zaten Steam'ın sunduğu bir özellik ve sonuçta oynadığımız hesapta o oyun önceden satın alınmış oluyor. Kısacası illegal veya korsan bir durum söz konusu değil, Steam ve firma kendi imkan sağlıyor.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Gereksiz yazmışsın bence kanka hesap değişmek kaç saniyeni alacak.

Ben aktif olarak @oyuncustore üzerinden RDR2 oynuyorum satıcı ile bir kez iletişime geçip doğrulama yaptıktan sonra zaten hesaptan çık gir yaptığında bir daha doğrulama istemiyor istediğin zaman yapabiliyorsun hem de en ufak bir sorun olmadan oynanıyor. Fakat aile paylaşımı olduğu için zaten bu tür sayfaların sattığı oyunların çoğu offline yani offline oynanıyor. Korsan indirmek zaten beni tiksindiriyor bir de virus riski derdide olmadan temiz oynuyorum 25 liraya.

Aile paylaşımı zaten Steam'ın sunduğu bir özellik ve sonuçta oynadığımız hesapta o oyun önceden satın alınmış oluyor. Kısacası illegal veya korsan bir durum söz konusu değil, Steam ve firma kendi imkan sağlıyor.
Steam'de hesap satışı yasak bu aile paylaşımı olmuyor. Adam oyunu alıyor ve sana 30 TL'ye aldığı hesabı satıyor. Bu durum eski korsan CD satan dükkanların bir oyunu kopyalayarak başkalarına orijinalinden çok daha ucuza satması gibi bir durum. O kişi arkadaşınızsa ve kendi rızasıyla ücretsiz olarak hesabının kullanıcı adını ve şifresini veriyorsa işte o aile paylaşımı oluyor. Sadece yanlış bilgiyi düzeltmek için cevap verdim yanlış anlaşılmasın.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

lexerotk

80+ Bronze
10tl cebinden çıkacak korsan indirmekmi :D

her oyun var
Hocam kurmadan önce zip dosyasını taratırsın virüs girmez. oyununuda misler gibi oynarsın.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Aklı başında olan bir insan crack oyun indirirken virüs yemez hocam.Piyasadakilerin çoğu bilindik siteler zaten ve yıllardır kendini kanıtlıyorlar.Üstüne virüs programları saniyeler içinde sana ne olup olmadığını gösteriyor zaten.10 yaşında cahil küçük bir çocuk değilsen bırak oyunu herhangi bir şeyden kolay kolay virüs yemessin.Bırakın artık şu korsan tehdittir işlerini.

mfimmel

80+ Silver
Steam'de hesap satışı yasak bu aile paylaşımı olmuyor. Adam oyunu alıyor ve sana 30 TL'ye aldığı hesabı satıyor. Bu durum eski korsan CD satan dükkanların bir oyunu kopyalayarak başkalarına orijinalinden çok daha ucuza satması gibi bir durum. O kişi arkadaşınızsa ve kendi rızasıyla ücretsiz olarak hesabının kullanıcı adını ve şifresini veriyorsa işte o aile paylaşımı oluyor. Sadece yanlış bilgiyi düzeltmek için cevap verdim yanlış anlaşılmasın.

Pratikte yine sorun yok. Hesap satışı yasak olabilir fakat aile paylaşımı yoluyla veriyor yani hesap değil oyun satıyor steam'ın bununla ilgili net bir politikası yok.

TahinPekmez

80+ Silver
evet arkadaşlar çoğunuz biliyordur ki türkiyede oyun almak hayli zordur bugün size oyun almanın bi yöntemini söyleyeceğim bildiğiniz üzere örneğin dying light 2 350 TL gibi uçuk bir fiyatı bulunmakta şöyle söylim bu oyunu kim 10 TL ye almak istemezki bunun için bazı insanlar 350tl ye oyunu alır aile hesabı oluşturup satarlar ve siz satın aldığınızda oyunu offline şekilde oynuyabilirsiniz online malesef ki oynamazsınız bunu bazılarınız illaki bilmiyordur crack kullanıp pc yi tehlikeye atmaktan ise 10 TL veririm daha mantıklı şuana kadar sabit bir satıcım var paylaşamam tabii ki yasak onu kullanıyorum rdr2 dying light 2 far cry 6 gibi pahalı oyunları toplamada 30 TL ye bitiridim ve hiç bir şekilde crack kullanmadım sizde bu yöntem ile ucuza hesaplar alabilirsiniz bu yöntem kısacası Aile Hesabı olarak geçer
Yıllardır var zaten bu. Bende yapıyorum hatta

ByKayseriLi

80+ Bronze
Nasıl uğraşıyorsunuz ya o kadar hesap ekle o hesaptan çık öbürüne gir falan ben uğraşmam vallahi. Torrent'ten indir daha iyi. Zaten online oynayamıyorsunuz diyorsun o zaman ne anlamı var ki orijinal oynamanın.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
10tl cebinden çıkacak korsan indirmekmi :D

her oyun var
İsterse 500 TL olan oyun sadece tek oyunculu olsun 10 TL düşsün gene korsan indiririm neyin nerden indirilceğini bildikten sonra

Aklı başında olan bir insan crack oyun indirirken virüs yemez hocam.Piyasadakilerin çoğu bilindik siteler zaten ve yıllardır kendini kanıtlıyorlar.Üstüne virüs programları saniyeler içinde sana ne olup olmadığını gösteriyor zaten.10 yaşında cahil küçük bir çocuk değilsen bırak oyunu herhangi bir şeyden kolay kolay virüs yemessin.Bırakın artık şu korsan tehdittir işlerini.
Korsana virüstür diyen 2000 nesil ve üstüdür malesef 32inc monitöründe anime izliyen çocuklar korsana laf etmesin virüs programı kullanmam senede 1 format atarım pcde 20 den fazla hikayeli tek oyunculu crack oyun vardır ne bir yavaşlama e bir hesap gitme bunlar boş işler neyi nerden nasıl indireceğinizi öğrenin hayatta risk alın biraz

Son düzenleme:

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Her oyun için hesap değiştirmeye mi uğraşıcam
Nolcak yahu sanki 1 saatte mi bitiyor oyunlar

Ayni sistemde oynuyorum tüm oyunlari fazlasiyla memnunum. Her oyuna +300 tl verenler biraz kuduruyor ama şu ekonomide neden verelim abi akil mi yok

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bİlgisayara 10k-15k verirken iyi, oyuna 150 lira verirken mi sıkıntı var bro
kafanızı gerçekten anlamıyorum
Reis çoğu kişinin ailesi izin vermiyor benimde vermiyor mesela gizli işde yapmak istemiyorum okadar para zaten verdin daha damı masraf çıkartıyorsun falan :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,638
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom