Mrtylmz.07
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
4060 almayı planlıyorum rx7600 düşünüyordum 4060 almaya karar verdim ama hangi model daha iyi olduğu hakkında bilgi verir misiniz ?
İyzico ne acaba daha önce kullanmadımDiğerlerinden biraz daha sıyrılan bir model. İyzico'nun 1000TL geri ödemesi de daha iyi hâle getiriyor.![]()
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
@Telefonunu Çıkra'nın bilgilerine danışılabilir.
Onu düşündüm ama bazıları 4060 daha iyi dedi7600 XT alın
Sanal ödeme aracı, hesap oluşturulduğunda sanal kart veriliyor ve bununla ödeme yapılabiliyor. GamingGen'de de %10 geri ödeme yapıyor ve kartın fiyatı 12701TL'ye gelmiş oluyor. Geri yatırılan tutar İyzico'da kalır ve nakde çevrilemez ancak farklı sitelerde daha sonra harcama yapılacağı zaman yine İyzico (ve bu geri ödeme tutarı) kullanılabilir.İyzico ne acaba daha önce kullanmadım
Kredi kartını mı bağlıyoruz buraya ve güvenilir miSanal ödeme aracı, hesap oluşturulduğunda sanal kart veriliyor ve bununla ödeme yapılabiliyor. GamingGen'de de %10 geri ödeme yapıyor ve kartın fiyatı 12701TL'ye gelmiş oluyor. Geri yatırılan tutar İyzico'da kalır ve nakde çevrilemez ancak farklı sitelerde daha sonra harcama yapılacağı zaman yine İyzico (ve bu geri ödeme tutarı) kullanılabilir.
iyzico ile Öde: İşinizi Büyütmek için Ödeme Çözümleri - iyzico
Müşterilerinize alternatif ödeme seçenekleri sunarak alışveriş deneyimlerini iyzico ile kolaylaştırın. Güvenli ödeme avantajlarıyla kazancınızı artırınwww.iyzico.com
Sıfırdan hesap açılıyor ve sanal kart sağlanıyor, kredi kartı bağlama durumu yok. Kullanan birçok kişi var ve firmanın da birçok firmayla iş birliği var, güvenilir denebilir.Kredi kartını mı bağlıyoruz buraya ve güvenilir mi
RX 7700 XT'yle arasında 2k fark varken mantıklı gelmiyor alınması. Şahsen, Arc B580 en mantıklısıdır ayrıca.Peki sizce 4060 mı rx7600xt mi genel yorumlarınızı söylermisiniz
Söz konusu Verto modeliyse çok iyi denemez. Windforce ve Ventus'tan daha iyi performans gösterebilir ancak onlardan çok daha iyi de değildir. Kullanımda sorun çıkartmıyorsa sorun yok demektir.benimki pny marka nasıl
oc modelSöz konusu Verto modeliyse çok iyi denemez. Windforce ve Ventus'tan daha iyi performans gösterebilir ancak onlardan çok daha iyi de değildir. Kullanımda sorun çıkartmıyorsa sorun yok demektir.
OC'den önce veya sonra ne geliyor tam olarak?oc model
nası yaniOC'den önce veya sonra ne geliyor tam olarak?
nası yani
oc edition galibaOC'den önce veya sonra ne geliyor tam olarak?