Çift fanlı olarak gördüm onu.Aslında kasam çok geniş 3 fanlı da olabilir.Eger performans kayıpları yoksa kasa çok serin çalışacağı icin 2 fanliyi secebilirim.Galax alın geçin hocam fp ve performansı gayet güzel
Hocam yok.Ben sistemi olabildiğince kaliteli kurup yıllar boyu kullanmak istiyorum.sürekli alıp satan biriyseniz net asus msi.
gecen hafta 2 kartıda sahibinden satışa cıkardım kötü dedikleri msi ventus 3 güne satıldı aynı modelin galax markalısına teklif bile gelmedi bende esnafa verdim.
konuya gelirsek uzun süre kullanırım alım satımla işim yok dersen galax 3/5 derece daha soğuk calısıyor.
para sorun değilse asus rog strix en iyisidir.
günün sonunda hepsinde aynı çip var onu bilerek fiyat farkını verin.
Yani sogutma sorun değil.Kasa dark maxima v30 cok geniş bir kasa.Akasa viper fanlarla da modifiye edince güvenim arttı.sürekli alıp satan biriyseniz net asus msi.
gecen hafta 2 kartıda sahibinden satışa cıkardım kötü dedikleri msi ventus 3 güne satıldı aynı modelin galax markalısına teklif bile gelmedi bende esnafa verdim.
konuya gelirsek uzun süre kullanırım alım satımla işim yok dersen galax 3/5 derece daha soğuk calısıyor.
para sorun değilse asus rog strix en iyisidir.
günün sonunda hepsinde aynı çip var onu bilerek fiyat farkını verin.
Hocam üç fana geçince +5-10K para atar gereksiz para vermeyin galax 2fan yeterince serin çalıştırır.Arkadaşlar 4070 super de hangi marka model alinmali sizce ? Yayin içerik işleriyle uğraşıyorum.
hocam o zaman asus rog strix alıp arkana yaslan, tuzludur ama sorunsuz kullanırsın sessiz sakin soğuk.Hocam yok.Ben sistemi olabildiğince kaliteli kurup yıllar boyu kullanmak istiyorum.
Galax benim derdime derman olcak gibi duruyor.Her şey için teşekkür ederim.hocam o zaman asus rog strix alıp arkana yaslan, tuzludur ama sorunsuz kullanırsın sessiz sakin soğuk.
o kadar vermem dersen galax iyidir.
Teşekkür ederim galax tercihim olcak.Hocam üç fana geçince +5-10K para atar gereksiz para vermeyin galax 2fan yeterince serin çalıştırır.