frostybite
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
Şunu alırdım şahsen Palit Gamerockun aynısı tek farkı tasarım ucuza kapatiliyorken kapat bence.
şuan 5080 ile arasında 20k fark var 5070 ti ile arasındaki fark 10k'a düşmeden almak mantıklı. 10k fark olursa artık 5070ti değil 5080 daha mantıklı hale gelecek
Evet bunu gördüm de hocam aradaki farka değecek bir performans farkı yok gibi geldi bana yadüşmüş bileGALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (58NZN6MDBCWH) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (58NZN6MDBCWH) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Performans farkı kağıt üstünde küçük durabilir ama üst model genelde 1% low’da ve yük altında daha stabil oluyor, uzun vadede fark açılıyor. Üst segment kartlar ikinci elde her zaman daha rahat gider. Bütçe çok zorlanmıyorsa 5080 daha mantıklı, zorlanıyorsa 5070 Ti zaten üzmez.Evet bunu gördüm de hocam aradaki farka değecek bir performans farkı yok gibi geldi bana ya
Fakat 5070ti fiyatının artacağı söyleniyor. Bu durumda 5080'e yönelecek insanlar. Buna paralel de ilerde 5080 ikinci elde daha çabuk satılır diye ona ısındım bir tık. Çok kararsız kaldım vallahi
Hocam aldım valla galax 5080i. Kafama yattı dediğiniz. Pişman olmam inşallah bakalım. Sağ olun herkese teşekkür ederim.Performans farkı kağıt üstünde küçük durabilir ama üst model genelde 1% low’da ve yük altında daha stabil oluyor, uzun vadede fark açılıyor. Üst segment kartlar ikinci elde her zaman daha rahat gider. Bütçe çok zorlanmıyorsa 5080 daha mantıklı, zorlanıyorsa 5070 Ti zaten üzmez.
merak etmeyin hocam pişman olmazsınızHocam aldım valla galax 5080i. Kafama yattı dediğiniz. Pişman olmam inşallah bakalım. Sağ olun herkese teşekkür ederim.