samaras00
80+ Silver
Dahası
Bunlardan anlayan varsa beni aydınlatabilir mi ? Bayramdan sonra sipariş edeceğim ama hangisini?
Hocam bence almayın biraz kullanıyorsunuz sonra kullanmıyorsunuz gerçekten kullanışlı kesinlikle ama almayın derim hiç sağlıklı bir şey değilBunlardan anlayan varsa beni aydınlatabilir mi ? Bayramdan sonra sipariş edeceğim ama hangisini?
hocam bende yui nin 5.5 lt lik versiyonu var aşırı memnunum her işimi görüyor sizin attıklarınız baya küçük bu arada haberiniz olsun 5.5 bile bana keşke biraz daha büyük alsaydım dedirttiBunlardan anlayan varsa beni aydınlatabilir mi ? Bayramdan sonra sipariş edeceğim ama hangisini?
Philips'in ona çok benzeyen bir modelini kullanıyoruz biz. Memnunuz çok lezzetli ve güzel pişiriyor yemekleri.Bunlardan anlayan varsa beni aydınlatabilir mi ? Bayramdan sonra sipariş edeceğim ama hangisini?
2 taneyi ne yapıcam hocamEğer tek isen: https://app.hb.biz/xqmMnC4XvEgN
Yok ben 2-3 kişilikte yapcam dersen bu ben bunu 2 yıldır kullaniyorum mük cihaz XXL(2 tane sepete ekle 1690₺ ye dusuyor tanesi): https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...1&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
hocam bende yui nin 5.5 lt lik versiyonu var aşırı memnunum her işimi görüyor sizin attıklarınız baya küçük bu arada haberiniz olsun 5.5 bile bana keşke biraz daha büyük alsaydım dedirtti
m30 modeli hocam şimdi baktım2 taneyi ne yapıcam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu mu ?![]()
Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.628,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6.5 miş bu arada pardonm30 modeli hocam şimdi baktım
18/10 çelik veya bakır hariç bir şey kullanıyorsanız mutfakta, bunlardan çok daha fazla sağlıksız onlar dert etmeye gerek yok kısacası güvenle kullanabilirsiniz efendimHocam bence almayın biraz kullanıyorsunuz sonra kullanmıyorsunuz gerçekten kullanışlı kesinlikle ama almayın derim hiç sağlıklı bir şey değil
tamamdır hocam herhangi bir sorunuz varsa yine buradan iletebilirsiniz yardımcı olurumhmm. sepete ekledim onu da . bayramdan sonra alıcam birini .
Anlamadim 2.de %50 indirim varmiş ben 2.100₺ ye aldiydim2 taneyi ne yapıcam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu mu ?![]()
Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Yui Maxifry Pro Smart Airfryer M25 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.628,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eyw hocamlarım saolun .tamamdır hocam herhangi bir sorunuz varsa yine buradan iletebilirsiniz yardımcı olurum
18/10 çelik veya bakır hariç bir şey kullanıyorsanız mutfakta, bunlardan çok daha fazla sağlıksız onlar dert etmeye gerek yok kısacası güvenle kullanabilirsiniz efendim
2 tane almak gerek değil mi ? %50 içinAnlamadim 2.de %50 indirim varmiş ben 2.100₺ ye aldiydim![]()