Neler Yeni

Hangi Alana Gitmeliyim

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Dostlar, 10ö sınıftaykem seçmeli diye bize ders seçtirdiler(alan seçme olduğunu falab çoğu kimse bilmiyordu öğretmenler dahil) ve ben mat fizik ing seçtim ama beni dile göndermişler(1 2 bir şey deneyerek buldum hemde ebadaki grupta dil isteyen arkadaşım var) ben şuan sayısala gitmeyi düşünüyorum, biyolojiden vs geri kalmak istemiyorum. Çok sıkıştım ünide mühendislik vs istiyorum yazılımla bilgisayarla uğraşmak istiyorum, babamla konuştuk sayısal zor olabilir sen dilde daha iyi iş yaparsın dedi, ama kendime güveniyorum ve aklımda birkaç şey var derslere çalışmam için.

uydu3

80+ Silver
Çok anlamadım ama anadolu lisesindesin sanırım mühendislik vs istiyorsan yüzde yüz sayısal seçmen lazım ve en az eşit ağırlık seçmek lazım bence düzgün bir meslek için sözelde ben hiç güzel meslek bilmiyorum

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Dostlar, 10ö sınıftaykem seçmeli diye bize ders seçtirdiler(alan seçme olduğunu falab çoğu kimse bilmiyordu öğretmenler dahil) ve ben mat fizik ing seçtim ama beni dile göndermişler(1 2 bir şey deneyerek buldum hemde ebadaki grupta dil isteyen arkadaşım var) ben şuan sayısala gitmeyi düşünüyorum, biyolojiden vs geri kalmak istemiyorum. Çok sıkıştım ünide mühendislik vs istiyorum yazılımla bilgisayarla uğraşmak istiyorum, babamla konuştuk sayısal zor olabilir sen dilde daha iyi iş yaparsın dedi, ama kendime güveniyorum ve aklımda birkaç şey var derslere çalışmam için.
Kendine güveniyorsan babanı dinleme. Bende 11.Sınıfım şuanda tam 2 saattir hangi üniversiteye gitsem diye düşünüyorum artık ona göre kaynak satın almaya başlayacağım ve okuyacağım bölüm büyük ihtimalle Yazılım Mühendisliği olacak. Kafama en çok yatan Üniversite Nişantaşı Üniversitesi oldu. Bakalım en uygun üniversiteyi arıyorum bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,431
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom