Çok bi fark yok diye biliyorum ama Ryzen 5 5600x yerine Ryzen 5 5600 tercih edilebilirSelamlar ,
Bu 2 işlemci arasında kaldım . Çok fark yok sanırım. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka öneriniz var mı bu fiyat bandında?
Alıntıyı görüntüle
Önbelleği daha fazla ve çekirdek sayısı daha yüksek. Oyunlarda bir tık daha yüksek performans verir (ekran kartınıza bağlı olarak bu fark artabilir). Çekirdek sayısı daha fazla yani çoklu çekirdek kullanan uygulama ve oyunlarda daha fazla performans verir. (5700x)Selamlar ,
Bu 2 işlemci arasında kaldım . Çok fark yok sanırım. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka öneriniz var mı bu fiyat bandında?
Alıntıyı görüntüle
r5 2600 işlemcimin stok fanını takıcam , o yönden sıkıntım yok fakat çok arada kaldım . 5700x in aman aman iyi bir perfonmansı var mı? 5600x ten ? veya 5600 denÖnbelleği daha fazla ve çekirdek sayısı daha yüksek. Oyunlarda bir tık daha yüksek performans verir (ekran kartınıza bağlı olarak bu fark artabilir). Çekirdek sayısı daha fazla yani çoklu çekirdek kullanan uygulama ve oyunlarda daha fazla performans verir. (5700x)
Ayrıca bildiğim kadarıyla 5600x ten stok fan çıkıyor ama 5700x ten çıkmıyor.
Valorant oynuyorum genelde , 1-2 ay sonra 3070 veya 3060 almayı planlıyorum. 5600 olur mu?arada ciddi bir fiyat ve çekirdek farkı var sadece oyun oynama odaklıysan 5600 al 5600x bile değil 5600 yeterli
Aralarında valorant ta o kadar büyük bir fark yok kankam, arada 500 veya 600 tl gibi az bir fark varsa bence 5700x al.r5 2600 işlemcimin stok fanını takıcam , o yönden sıkıntım yok fakat çok arada kaldım . 5700x in aman aman iyi bir perfonmansı var mı? 5600x ten ? veya 5600 den
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant oynuyorum genelde , 1-2 ay sonra 3070 veya 3060 almayı planlıyorum. 5600 olur mu?
5700X öneririm diğeri sadece para savurmaya kaçarSelamlar ,
Alıntıyı görüntüle