sizin yazdığınız listede en pahalı olarak 7100 tl gördüm. ben de ona göre baktım. alternatifleri de ekledim.
6726 tl ile en uygun bu gözüküyor istediğiniz şartları sağlayan (pcie 4.0, m2 slotu soğutucu yok)
bu anakart asus b650m-k ayarında 9 faz bir kart. 11 faz olsaydı daha iyi olurdu ancak bu fiyatta rakibi yok gözüküyor. 6 çekirdekli işlemciler ile hiç problem olmayacaktır. 8 çekirdekte ise 65w tdp ile güzel hava akışlı kasada yine problem olacağını sanmıyorum. m2 ssd için harici bir soğutma almanız çok iyi olur. 300 tl enermaxın satılan vardı.
--
2. alternatif 7569 tl (en uygun fiyatta taksit seçeneği yok) (pcie 4.0, m2 slotu soğutucusu mevcut.)
11 faz, 8 çekirdekli işlemci yükseltmeye uygun.
3. alternatif 6515 tl (
pcie 5.0+ m2 slotu soğutucu mevcut ancak wifi yok)
bunu alıp harici bir usb wifi adaptörü de alabilirsiniz. pttavmdeki satıcı dey elektronik güvenilir. 12 faz ile 8 çekirdek güncellemede daha rahat edilir.
4. alternatif 7966 tl (pcie 4.0, m2 slotu soğutucu mevcut fiyatı en pahalı olan alternatif) 15 faz, diğerleri arasında en fazla faza sahip anakart.
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com