- Bütçe
- 4500
Merhaba arkadaşlar, R5 5600X işlemcime anakart almak istiyorum fakat, ASUS ROG STRIX B550-F ve GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 arasında kalmış bulunmaktayım. Hangisini almam daha doğru olur veya başka bir taneye mi yöneleyim?
O işlemciye bu anakart bile yeter.Fanteziye gerek yok.Merhaba arkadaşlar, R5 5600X işlemcime anakart almak istiyorum fakat, ASUS ROG STRIX B550-F ve GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 arasında kalmış bulunmaktayım. Hangisini almam daha doğru olur veya başka bir taneye mi yöneleyim?
Kesinlikle. Artan parayı ekran kartı, ram veya ssd için kullanılabilir.O işlemciye bu anakart bile yeter.Fanteziye gerek yok.
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O işlemciye bu anakart bile yeter.Fanteziye gerek yok.
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kartta bios flashback var mı?Kesinlikle. Artan parayı ekran kartı, ram veya ssd için kullanılabilir.
evet varmışBu kartta bios flashback var mı?
Olmasa ne olur?B550'ler direk 5. nesil desteklemiyor mu?Bu kartta bios flashback var mı?
msi anakart tavsiyen var mı?Olmasa ne olur?B550'ler direk 5. nesil desteklemiyor mu?
İnan bana gigabayt ile aralarında neredeyse bir fark yok boşu boşuna fazladan para verme.msi anakart tavsiyen var mı?
ATX olarak ne önerebilirsin?İnan bana gigabayt ile aralarında neredeyse bir fark yok boşu boşuna fazladan para verme.
MSI Pro B550M-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B550M-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B550M-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.205,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Msi olmazsa:ATX olarak ne önerebilirsin?
msi anakart tavsiyen var mı?