Neler Yeni

R7 5800x3D işlemci 85 derece oluyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
abart. sanki 20 derece fark oluyor sıcaklıkta
oyunda ha 60 derece almışım ha 65 derece almışım. benim yazdığım değerler agresif fan curve ayarı bile değil. bilerek sessiz bi profil yapıyorum curvelere ve ona rağmen 60ları geçmiyor sıcaklıgım.
91 derece ile 86 derece arasında dağlar kadar fark vardır dostum her işlemci az güç çekmiyor kaldı ki 90 derece üstü zaten işlemciler güç kesmeye başlıyor. Hele intel işlemciler 250w maks performansta güç çekiyor amd işlemciler keza sıcak sever onlarda sıcak çalışır. Eğer render vs gibi işlerle uğraşsaydın veya laptop kullansaydın o 5 derecenin önemini anlardın. Ferariye tofaş motoru takmaya çalışmazsın.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
91 derece ile 86 derece arasında dağlar kadar fark vardır dostum her işlemci az güç çekmiyor kaldı ki 90 derece üstü zaten işlemciler güç kesmeye başlıyor. Hele intel işlemciler 250w maks performansta güç çekiyor amd işlemciler keza sıcak sever onlarda sıcak çalışır. Eğer render vs gibi işlerle uğraşsaydın veya laptop kullansaydın o 5 derecenin önemini anlardın. Ferariye tofaş motoru takmaya çalışmazsın.
bir kere render cpusu değil. laptop hiç değil. fazla kasma.

Top Bottom