Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206

Kararsız kaldım. Kendi bilgilerim çok yeterli değil. Yardım edebilir misiniz? Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Aralarındaki performans olarak farkettirecek farklar nelerdir? Ryzen 7 7800x3d işlemci ile kullanacağım.
ekran kartı olarak 5000 serisi takacaksan b850 yoksa b650 tomahawk

ekran kartı olarak 5000 serisi takacaksan b850 yoksa b650 tomahawk
Yani 5000 serisi takmayı düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda 4070ti super almayı düşünüyorum. Ama bir kere yükseltiyorum sistemi anakart bir daha değiştirmem.

Yani 5000 serisi takmayı düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda 4070ti super almayı düşünüyorum. Ama bir kere yükseltiyorum sistemi anakart bir daha değiştirmem.
tomahawk yeterlidir ve gayet güçlüdür

MSI B650 TOMAHAWK KULANİYORUM gayet iyi memnunum çok kaliteli ama pcle5 istiyosan bilemem zaten 5/4 arasında yüzde üçlük bi fark var

MSI B650 TOMAHAWK KULANİYORUM gayet iyi memnunum çok kaliteli ama pcle5 istiyosan bilemem zaten 5/4 arasında yüzde üçlük bi fark var
Tomahawk mantıklı bir seçim olacak o zaman. Ben de ona daha sıcak bakıyordum.
Ekstra olarak nereden aldınız hocam? Önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Bu kadar para verip sıkıntı çıkmasını istemiyorum.

Yakın zamanda güncelleme yapmayacaksanız o işlemci ve 4070 süperle B650 tomahawk daha iyi olacaktır.

Tomahawk mantıklı bir seçim olacak o zaman. Ben de ona daha sıcak bakıyordum.
Ekstra olarak nereden aldınız hocam? Önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Bu kadar para verip sıkıntı çıkmasını istemiyorum.
Ben vatandan 10000 tl den 7500tl düşmüştü aldım nerde fiyatı iyiyse ordan al yinede kim satıyo bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalite olarak bi süpen olmasın alabilceğin en prime kartlardan biri kutusunu açarkenki hisiyatı

Yakın zamanda güncelleme yapmayacaksanız o işlemci ve 4070 süperle B650 tomahawk daha iyi olacaktır.
Zaten sistemimi yükseltmeye çalışıyorum. Ekran kartı biraz bekleyecek. Sonrasında 4070ti super düşünüyorum. Uzun bir süre de yükseltme yapmak istemiyorum.

Ben vatandan 10000 tl den 7500tl düşmüştü aldım nerde fiyatı iyiyse ordan al yinede kim satıyo bak

Kalite olarak bi süpen olmasın alabilceğin en prime kartlardan biri kutusunu açarkenki hisiyatı
Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,406
Üyeler
173,810
Son üye
oltalikemal
Geri