Receb İvedik
80+ Bronze
1.3 linea euro 4
rs6 imiş knk1.3 linea euro 4
inanmıyomrs6 imiş knk
O duyar ve tavır konusunu berkarda adlı kullanıcıya söylediler sana değil niye üstüne alındın kiknk ne duyarı ne tavrı? düzgünce attım sordum elimdeki telefondan fln girmişsin konuya. arabalardan anlamıyorsan beni küçük göstermene ne gerek var. alt tarafı araba modeli sordum.
videosunu attı bir arkadaş knkinanmıyom
knk seni o sandım fark etmedim çok özür dilerim. hakkını helal et valla.O duyar ve tavır konusunu berkarda adlı kullanıcıya söyledim sana değil niye üstüne alındın ki
Ben söylemedim o cümleleri ben sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmek için araya gireyim dedimvideosunu attı bir arkadaş knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk seni o sandım fark etmedim çok özür dilerim. hakkını helal et valla.
dediğim gibi yanlış analmışım beni hatam özür dilerim.Ben söylemedim o cümleleri ben sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmek için araya gireyim dedim
Cenaze arabasıArabanın göstergesine bakarak arabanın ne olduğunu bulabilecek arabacı var mıdır?
Kanka ben sana demiyorjm ki? Araba senin değil diyene diyorum?knk ne duyarı ne tavrı? düzgünce attım sordum elimdeki telefondan fln girmişsin konuya. arabalardan anlamıyorsan beni küçük göstermene ne gerek var. alt tarafı araba modeli sordum.
?Sanane adam istedigini sorar aw ne bu boş tavırlar.
knk yanlış etiketlemişim fark ettim de silinmiyor diye biliyorum kbKanka ben sana demiyorjm ki? Araba senin değil diyene diyorum?
?
Bunu anlayamıyorsanız karşı çıkacağım diye boş yorum atmayın bari kanka