Neler Yeni

Hangi banka kartı ??

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
18 yasindan kucugum banka karti cikartmak istiyorum para yatirirken para kesmesin cekermende ayni sekilde ve internette harcama yapabiliyim sizce hangi subeyi tercih etmeliyim ben is bankasi diye dusunuyorum sizde bana fikir verirmisiniz

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
18 yasindan kucugum banka karti cikartmak istiyorum para yatirirken para kesmesin cekermende ayni sekilde ve internette harcama yapabiliyim sizce hangi subeyi tercih etmeliyim ben is bankasi diye dusunuyorum sizde bana fikir verirmisiniz
18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 tl ye kadar) ve güzel duruyor.

şahin doğan

80+ Platinum
18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 TL ye kadar) ve güzel duruyor.
ailesi ile gider ise alabiliyor

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Papara en iyisi.

Squex

80+ Silver
18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 TL ye kadar) ve güzel duruyor.
Alabilir. Velisi ile gider 18 yaş altına alır kartını. İŞ bankası oneririm

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilir. Velisi ile gider 18 yaş altına alır kartını. İŞ bankası oneririm
Zaten velimle gidicem bende is bankasi dusunuyordum ama uygulamasi varmi ve yatirirken veya para cekerken para aliyormu yazarsan sevinirim

şahin doğan

80+ Platinum
Zaten velimle gidicem bende is bankasi dusunuyordum ama uygulamasi varmi ve yatirirken veya para cekerken para aliyormu yazarsan sevinirim
bankanın kendi atm sini kullanırsan para çekmiyor

mesut3467

80+ Bronze
Ön ödemeli kartlar alabilirsin. Pek çok seçenek var. Ben tercihimi paparadan yana kullanındım. Belli kısıtlamaları var. Fakat içlerinde en iyisi olduğunu düşünüyorum.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Nasıl Alamıyor ? benim yaşım 18 bende şuan Ziraatın hesap kartı var ? insanları neden yanlış bilgilendiriyorsun .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom