HANGİ BANKA KARTINI ALMALIYIM

zırt pırt kredi kartı verelim kredi çektirelim diye aradıklarında anlarsınız garantinin neden kötü olduğunu. Ben hepsiyle çalışıyorum bir tek akbanktan çıkış yapacağım rezil bir banka. İçlerinde en iyisi işbankası şu anda. Ha faize yatıracam oranlar önemli dersen o ayrı.

Neden hocam garanti iyi diyorlar ama iş Bankası niye?
hiçbir banka iyi değil hepsinin amacı senden para kazanmak senin amacın verdiğin para karşılığında en iyi hizmeti almak. Bankaların kendine göre kampanya tarihleri olur bi dönem o taksit yapar bi dönem o. bi pazaryerine x banka 9 taksit yapar başka pazaryerine y. tavsiyem tüm bankalar ile çalışman ve erkenden bankalarla aranı iyi tutup kredi puanı kasman türkiyede yaşıyorsan kredisiz ev araba alman çok zor. bir ekran kartını bile taksitsiz almak bel büküyor.

zırt pırt kredi kartı verelim kredi çektirelim diye aradıklarında anlarsınız garantinin neden kötü olduğunu. Ben hepsiyle çalışıyorum bir tek akbanktan çıkış yapacağım rezil bir banka. İçlerinde en iyisi işbankası şu anda. Ha faize yatıracam oranlar önemli dersen o ayrı.
Faiz ile bir işim yok sadece para kart çıkartıp kullanmak için en makul uygunu hangisi onu araştırıyorum herkesin söylediği için Garanti çıkarcam 2. Banka olarak da ya iş Bankası yada Yapı Kredi almayı düşünüyorum

İlk banka için Enpara öneririm.

Ziraat veya Kuveyt en para hiç bir masraf almıyorlar.

Bir devlet ve 1 özel banka bulunmalı her zaman. Sana tavsiyem ,ziraat ve iş bankası yeterli.
3 tane banka hesabım olmasına rağmen para çekip gönderirken papara kullanıyom o ayrı konu.

Bir devlet ve 1 özel banka bulunmalı her zaman. Sana tavsiyem ,ziraat ve iş bankası yeterli.
3 tane banka hesabım olmasına rağmen para çekip gönderirken papara kullanıyom o ayrı konu.
Paparam var aktif kullanıyorum ama normal banka kartı da oluşturacam birde ziraat almak istemiyorum çünkü müşteri temsilcileri ile çok sıkıntı yaşıyorum

Faiz ile bir işim yok sadece para kart çıkartıp kullanmak için en makul uygunu hangisi onu araştırıyorum herkesin söylediği için Garanti çıkarcam 2. Banka olarak da ya iş Bankası yada Yapı Kredi almayı düşünüyorum
Bir de şu yönüne bakman lazım: yaşadığın yerde en çok hangi atm var? En boş şube hangisi? Ben cevaplayayım İş bankası. İş bankası atmsinde para yoksa 1 saat içinde istediğin atmden komisyonsuz çekebilirsin diyor. Daha garantide bunu görmedim. Devlet bankalarında ise bankalar komisyon almıyor diğer devlet bankalarının atmsinden çektiğinde. Kyk kredi başvurusu yaparsan üni okursan falan zaten ziraat kart gelecek. O nedenle kartlarla taso oynamayacaksan 2. bir kart düşünme şimdiden.

Paparam var aktif kullanıyorum ama normal banka kartı da oluşturacam birde ziraat almak istemiyorum çünkü müşteri temsilcileri ile çok sıkıntı yaşıyorum
Bence olması lazım ,harç yatırırken bazı vergi ve ödemeleri yaparken ziraat kullanıyorsun. Hem bu sayede TAM ATM leri kullanabilirsin.
Aktif kullanmak zorunda değilsin ama bulunmalı bence

Garanti ve Enpara.

Enpara + garanti yapmak güzel olur
enpara + iş bankasıda yapabilirsin oda ideal.

Geri