hangi batman oyununu almalıyım?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
arkadaşlar gamepadle arkama yaslanıp film tadında oyun oynuyorum zorlanmaya pek gelmiyorum gow bile zorlamıştı.
hangi batman oyununu tavsiye edersiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Direkt Collection alsana.

arkadaşlar gamepadle arkama yaslanıp film tadında oyun oynuyorum zorlanmaya pek gelmiyorum gow bile zorlamıştı.
hangi batman oyununu tavsiye edersiniz.
Hepsini sırasıyla oyna tam gamepad oyunu hepsi. 15tl oluyor mis.
Arkham Asylum
Arkham City
Arkham Knight

Arkham Origins yan hikaye oynasan iyi olur güzel

Hepsini sırasıyla oyna tam gamepad oyunu hepsi. 15tl oluyor mis.
Arkham Asylum
Arkham City
Arkham Knight

Arkham Origins yan hikaye oynasan iyi olur güzel
kanka hepsini oynamaya inan vaktim yok birini bile 2-3 hafta da bitirebilirim :) tekini seçmemiz lazım ne diyorsun sen karar ver hemen alalım oyniyim internetim hızlı zaten şimdi başlayacağım.

• Beğen
kanka hepsini oynamaya inan vaktim yok birini bile 2-3 hafta da bitirebilirim :) tekini seçmemiz lazım ne diyorsun sen karar ver hemen alalım oyniyim internetim hızlı zaten şimdi başlayacağım.
Benim en sevdiğim Arkham Asylum'da çünkü diğerleri açık dünyaya daha yatkın. Asylum'da açık dünya var gibi ama yok çok küçük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 6 aydır metro 2033 oynuyom beni geçen olamaz

Benim en sevdiğim Arkham Asylum'da çünkü diğerleri açık dünyaya daha yatkın. Asylum'da açık dünya var gibi ama yok çok küçük.

Ben 6 aydır metro 2033 oynuyom beni geçen olamaz
knight nasıl en son o çıkmış madem oynuyoruz grafikleri de iyi olsun.

• Beğen
knight nasıl en son o çıkmış madem oynuyoruz grafikleri de iyi olsun.
Bence grafik yerine oyunun asıl yapısı daha önemli. En uzun oyunu bir de. Yine de Asylum'da başla en azından ilkbahara kadar sindire sindire oynamış olursun. Asylum +City neredeyse Knight kadar

Hikaye bağlantılı

Bence grafik yerine oyunun asıl yapısı daha önemli. En uzun oyunu bir de. Yine de Asylum'da başla en azından ilkbahara kadar sindire sindire oynamış olursun. Asylum +City neredeyse Knight kadar

Hikaye bağlantılı
en iyisi öyle yapayım sağolasın.

• Beğen
Tüm paket 15 oluyor yarın kış indirimleri başlayacak. 1 saat çöker Steam sonra alırsın

Bu arada oyun biraz eski olduğu için ara sahneler oyun bağımsız gibi 30FPS film tarzında. Çoğu kişi eleştiriyor ama bence çok iyi bir şey ara sahnelerde grafik çok iyi oluyor ve asıl film havasını veriyor. O yıllar ve şimdiki yıllar için bile çok iyi bir şey bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,151
Üyeler
188,887
Son üye
husoski
Geri