Neler Yeni

Hangi Bilgisayar Sistemini Almalıyım?

uncattivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Merhabalar, Yakın zamanda hazır sistem alacağım. 25K bütçem var. Ssd 1TB olmalı.

Böyle bir sistem buldum. Bu sistemin SSD'sini MLD 1TB ile değiştirip almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ayni fiyata Sinerji'de R5 5600 sistem de var fakat onun kasası Frisby, Frisby PSU'lara güvenmiyorum. Frisby PSU ilerde sorun yaşatır mı?

Benzer fiyatlara İtopya'da RX7600 sistemler de var fakat 4060 daha iyi gibi. Sizce bu söylediklerimden hangisini yapmam daha iyi olur?

quartle

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,369
İsim
Emir
F/P sistme çıkmasını bekleybilirsn ya da sadece ekran kartı 2.el olmak üzere tek tek toplayablrsn fakat pahalı olmaması için indirim kovalaman ya da yine 2.el kısmında parçaları araman gerek.Facebook gruplarında ucuza parçalar var.

uncattivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acilse bunu alabilirsiniz vatan mağazalarından
acil değilse bunun gibi sistemler vatanda ve diğer sitelerde 22k ya falan geliyor arada
Haftaya alacağım.
F/P sistme çıkmasını bekleybilirsn ya da sadece ekran kartı 2.el olmak üzere tek tek toplayablrsn fakat pahalı olmaması için indirim kovalaman ya da yine 2.el kısmında parçaları araman gerek.Facebook gruplarında ucuza parçalar var.
Taksitli alacağım için sıfır almam lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,078
Üyeler
169,064
Son üye
ssegh
Top Bottom