Can...
80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba anakart almıştım b350f rog fakat dram yanıyor görüntü gelmiyordu aldığım kişiyi aradım işlemcisini getirmesini rica ettim bios update için oda getircek şimdi benim bu anakart için sunulan en son bios u mu kurmam lazım
Rog strix cap dosyası diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü @Amanita @DerratiX @55superxArkadaşlar merhaba anakart almıştım b350f rog fakat dram yanıyor görüntü gelmiyordu aldığım kişiyi aradım işlemcisini getirmesini rica ettim bios update için oda getircek şimdi benim bu anakart için sunulan en son bios u mu kurmam lazım
En son sürümü indirdim bunların hangisini atmam lazım flash in içine biosrenamer.exeArkadaşlar merhaba anakart almıştım b350f rog fakat dram yanıyor görüntü gelmiyordu aldığım kişiyi aradım işlemcisini getirmesini rica ettim bios update için oda getircek şimdi benim bu anakart için sunulan en son bios u mu kurmam lazım
@Kürşat Kütükçü @Amanita @DerratiX @55superx
Aloooo kimse yok mu acil lazım bu bilgi en son sürümünü mü indirmem gerekli yoksa daha eski bir sürüm mü yeni işlemciyi görmesi içinArkadaşlar merhaba anakart almıştım b350f rog fakat dram yanıyor görüntü gelmiyordu aldığım kişiyi aradım işlemcisini getirmesini rica ettim bios update için oda getircek şimdi benim bu anakart için sunulan en son bios u mu kurmam lazım
@Kürşat Kütükçü @Amanita @DerratiX @55superx
En son sürümü indirdim bunların hangisini atmam lazım flash in içine biosrenamer.exe