Öneri Hangi birikim daha karlı?

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,577
Arkadaşlar inşallah aylık olarak 1gr olsun altın alıp birikim yapmak istiyorum. Sizce ziraat bankası üzerinden sanal mı alayım, yoksa kuyumcudan fiziksel mi? Hangisini alıp satmak daha karlı. Yani altın yükselirken kuyumcular para yok ayağına bozmuyorlar. Sanal dersen sanki alması daha pahalı, satması daha ucuz gibi. hiç almadım ama bir danışıyım dedim.
sizce ikisinin de artısı eksisi varmı? neler?

Arkadaşlar inşallah aylık olarak 1gr olsun altın alıp birikim yapmak istiyorum. Sizce ziraat bankası üzerinden sanal mı alayım, yoksa kuyumcudan fiziksel mi? Hangisini alıp satmak daha karlı. Yani altın yükselirken kuyumcular para yok ayağına bozmuyorlar. Sanal dersen sanki alması daha pahalı, satması daha ucuz gibi. hiç almadım ama bir danışıyım dedim.
sizce ikisinin de artısı eksisi varmı? neler?
ne alırsan fiziksel al bankadan alma herhangi bir durumda blokaj koyarlar alamazsın sonra mümkünse altın ve döviz elinde bulundurman daha iyi olur yumurtaların hepsi bir sepette olmasın ytd.

herhangi bir para birimine yatırım yapmak mantıklı değil dolar bile değersiz bu ülkede. dolar geçen sene ocak ayından bu yana 7 8 lira artarken ev araba fiyatları vs. neredeyse üç kat arttı, enflansyon da öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml
Geri