İhakshaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
İkiside berbat bütçen ne kadar ?İki bisiklet arasında kaldım aralarında pekbi fiyat farkı yok özellikleri fotoraflarda bilen biri yardımcı olabilirmi?
3000İkiside berbat bütçen ne kadar
A-101de buldum bütçe 3000bu devirde çelik kadro bisiklet mi kaldı hocam bütçen ne kadar bunlar yüksek ihtimalle tourney bile değildir çin malı aktarıcı ile geliyordur
İkinci el olurmu,birde hangi şehirdesin ?3000
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A-101de buldum bütçe 3000
Bende bursadayım çok iyi,bütçene göre en iyi bu tarz bisikletler var.2. El güvenebilirsem olur, Bursa
Bende bursadayım çok iyi,bütçene göre en iyi bu tarz bisikletler var.
Berbat.![]()
Geroni Kron Xcx 50 - 26''mtb - 21 Vites - V.b. - Mat Siyah-kırmızı\beyaz Bisiklet - Fiyatı, Yorumları
Geroni Kron Xcx 50 - 26''mtb - 21 Vites - V.b. - Mat Siyah-kırmızı\beyaz Bisiklet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu bisiklet nasıl hocam sizce fiyatına göre?
Dağ bisikleti diyo![]()
Geroni Kron Xcx 50 - 26''mtb - 21 Vites - V.b. - Mat Siyah-kırmızı\beyaz Bisiklet - Fiyatı, Yorumları
Geroni Kron Xcx 50 - 26''mtb - 21 Vites - V.b. - Mat Siyah-kırmızı\beyaz Bisiklet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu bisiklet nasıl hocam sizce fiyatına göre?
peki hocam zahmet olmazsa bana da 2-3k bütçe bandında şehir içinde uzun yol kullanmak için bisiklet önerebilir misin? 2. el olabilir problem yok. ayrıca bütçe de bir miktar artabilir.Berbat.