Hangi Bluetooth kulaklığı seçmeliyim

sefAK47

80+
Reaksiyon skoru
89
Bütçe
500
arkadaşlar 3 kulaklık arasında kaldım hangisini, neden tercih etmeliyim? Sizin tavsiyeniz varsa ona da bakmak isterim.

Hocam tozo'yu hayatımda duymadım. Lenovo da bariz kötü. Haylou eskiden güzel bir cihazdı ama eskidi. Ben piyasaya uzak kaldım fakat bugün https://www.hepsiburada.com/qcy-mel...ik-aktif-gurultu-engelleyici-p-HBCV00002NTVCT şunu öneriyorlardı. Siz yine bir araştırın :)
hocam bende tozoyu yeni duydum ama 200k yorumun ardından 4,3 puanda kalması cezbetti şahsen yine fikir belirten olursa onların önerisini de dinlicem, size de teşekkür ederim

arkadaşlar 3 kulaklık arasında kaldım hangisini, neden tercih etmeliyim? Sizin tavsiyeniz varsa ona da bakmak isterim.

hocam bende tozoyu yeni duydum ama 200k yorumun ardından 4,3 puanda kalması cezbetti şahsen yine fikir belirten olursa onların önerisini de dinlicem, size de teşekkür ederim
Hepsiburada da kötü yorum pek göremezsiniz. Algoritması kötü yorumu göstermiyor. O nedenle yabancı forumlardan araştırmanızı tavsiye ederim. Hepsiburada yorumları, cihaz seçiminde bir kriter olamaz maalesef.

Geri