Neler Yeni

Hangi build daha iyi?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Arnold Ciwardagexer
Üstteki mi yoksa alttaki mi?
1723556677380.png

1723556701762.png

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Alt gibi bi tık.

xTURANN

80+ Silver
Bu şekilde 2 renk görünüşü güzel oluyor fakat sırf "ömür" açısından, önce siyah sonra beyaz kullanırdım. Keycaps bunlar, bakımları zamanında yapmadığında tozlar yapışıyor, ne kadar temizlesen de izi kalıyor. Bir yerden sonra belki silinme sorunu olabiliyor.

Ben Razer Blackwidow V3 TKL kullanıyorum, S Tuşunda silinme var. ( İçerisinde ki harfte. )

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Arnold Ciwardagexer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye nedir hocam
Z686

Bu şekilde 2 renk görünüşü güzel oluyor fakat sırf "ömür" açısından, önce siyah sonra beyaz kullanırdım. Keycaps bunlar, bakımları zamanında yapmadığında tozlar yapışıyor, ne kadar temizlesen de izi kalıyor. Bir yerden sonra belki silinme sorunu olabiliyor.

Ben Razer Blackwidow V3 TKL kullanıyorum, S Tuşunda silinme var. ( İçerisinde ki harfte. )
Hocam elimde yedekleri olduğu için şuanlık pek sıkıntı değil sizce hangisi daha iyi. Böyle çoğu siyah olunca piyasadaki Leaven klavyeler aklıma geliyor o yüzden alttakini yapmayı düşünüyorum.

xTURANN

80+ Silver
Z686

Hocam elimde yedekleri olduğu için şuanlık pek sıkıntı değil sizce hangisi daha iyi. Böyle çoğu siyah olunca piyasadaki Leaven klavyeler aklıma geliyor o yüzden alttakini yapmayı düşünüyorum.
WASD Gibi Tuşlar Siyah, Geri Kalan Beyaz.
Klavyeye dışarıdan baktığında, iç kısımlarda ki tuşların rgb'leri gözükmez. Bu yüzden görüntü sadece ön kısımlarda iyi gözükür.

Tejaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Teja
Altakini herkes yapar fakat üsteki sanatıdır

Top Bottom