Hangi değerlerde ram almalıyım?

mhmtgms

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,
Yakın zamanda monster abra a5 v16 6.5 almıştım Alırken 8gb ek ram takviyesi yapamadım ve 8gb olarak aldım. Şu an ram eklemek istiyorum fakat nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum. Çünkü şu an takılı olan ram samsung marka ve M471A1K43DB1-CWE model. (aşağıdaki fotoğrafta görünüyor.) Ben bu ramdan piyasada bulamadım. 3200 mhz başka ram bakıyorum fakat onların da CL değeri 16#18 gibi. Takılı olan ramin CL'si 21. Sizce ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekir. Bilgisi olanların yorum yapması rica olur.
Teşekkürler.

RAM-1.JPG
RAM-2.JPG

Bilgi verebilecek olan var mı ? Aşağıdaki ürün işimi görür mü ?

Aynısını alman lazım şuan ne takılıysa

Merhaba,
Yakın zamanda monster abra a5 v16 6.5 almıştım Alırken 8gb ek ram takviyesi yapamadım ve 8gb olarak aldım. Şu an ram eklemek istiyorum fakat nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum. Çünkü şu an takılı olan ram samsung marka ve M471A1K43DB1-CWE model. (aşağıdaki fotoğrafta görünüyor.) Ben bu ramdan piyasada bulamadım. 3200 mhz başka ram bakıyorum fakat onların da CL değeri 16#18 gibi. Takılı olan ramin CL'si 21. Sizce ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekir. Bilgisi olanların yorum yapması rica olur.
Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Burada uyumlu ram ve ssd'ler var şuan takılı olan linkteki Bigboy markası çünkü monster Bigboy ve Adata kullanıyor.
Bigboy sadece samsung dram adata ise dandik spectek dram kullanır.
Onunda 8 GB 3200 Mhz stoğu yok ama kingston uyumlu çalışacaktır.

Geri