Megatronus
80+ Silver
Dahası
22.5.1 Recommended WHQL olanı indir. Ama benim tavsiyem Laptop üreticisinin sağladığı driverı kullanmanızdır.arkadaşlar driver sorun çıkardı silmek zorunda kaldım yeniden kuracağım 'şimdi indirin' kısmından mı yapmam lazım ?
öyle yapayım o zaman işlemci driverı çok önemli mi hocam22.5.1 Recommended WHQL olanı indir. Ama benim tavsiyem Laptop üreticisinin sağladığı driverı kullanmanızdır.
yani radeon driver indirmeme gerek yok değil miwindows update zaten işlemcini güncel tutar bu driver sadece belirli özellikleri mesela overclok gibi işlemlerinizi yapmanıza yarıyacak bir program yükler yani çok önemli değil
Sizin bu imzadaki sistem ise direk Windows Update kursun sürücüyü size RTX 3060'ın sürücüsü yeterlidir.yani radeon driver indirmeme gerek yok değil mi
evet imzadaki sistem lenovo yazılımından önerileni kurdum hocam sonra radeon uygulmasını kurdum ayarları filan kapattım eğer sorun çıkarırsa sileceğimSizin bu imzadaki sistem ise direk Windows Update kursun sürücüyü size RTX 3060'ın sürücüsü yeterlidir.
Kurduysanız problem yok kalsın. Oyunları RTX 3060'ta çalıştırdığını kontrol etmeniz yeterli olacaktır.evet imzadaki sistem lenovo yazılımından önerileni kurdum hocam sonra radeon uygulmasını kurdum ayarları filan kapattım eğer sorun çıkarırsa sileceğim
radeon yazılımı performansa etki eder mi sizceKurduysanız problem yok kalsın. Oyunları RTX 3060'ta çalıştırdığını kontrol etmeniz yeterli olacaktır.
Bilgisayar boştayken R5 5600H çalışır driverın performansta biraz artış olur. Oyun oynarken 3060 çalışacaktır.radeon yazılımı performansa etki eder mi sizce