Çözüldü✓ Hangi ekran kartı alınır

rxsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
1) Inno3d rtx 4060
2) palit rtx 4060 dual
Bu 2 sinden hangisi alsam daha iyi olur yardımcı olursanız çok sevinirim

hangisi ucuzsa soğutma olarak çok farkları yok

Hangisi ucuz ise.

o zaman inno3d alın hocam
Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 tl fiyat farkı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi ucuz ise.
Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 TL fiyat farkı oluyor

Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 TL fiyat farkı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman gözünüze güzel geleni alın hocam aralarında bi fark yok

O zaman gözünüze güzel geleni alın hocam aralarında bi fark yok
Inno3d çok sade geliyor gözüme
Ama palit çok güzel bir tasarımı var üzerinde 1 adet beyaz şerit bir led de var fakat arka plakası sert plastik ınno3d metal bir plaka var

Ama palit çok güzel bir tasarımı var üzerinde 1 adet beyaz şerit bir led de var fakat arka plakası sert plastik ınno3d metal bir plaka var
Hocam palit al o zaman

Fiyat farkı yoksa Palit alın. Daha kaliteli bir soğutma performansına sahip.

• Beğen
Reaksiyonlar: rxsy
Geri