Palit bir tık daha önde.1) Inno3d rtx 4060
2) palit rtx 4060 dual
Bu 2 sinden hangisi alsam daha iyi olur yardımcı olursanız çok sevinirim
o zaman inno3d alın hocamInno3d çok az daha ucuz
Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 tl fiyat farkı oluyoro zaman inno3d alın hocam
Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 TL fiyat farkı oluyorHangisi ucuz ise.
O zaman gözünüze güzel geleni alın hocam aralarında bi fark yokAma ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 TL fiyat farkı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ben hazır sistem alıcağım için 0tl fiyat farkı oluyor normal şekilde sadece ekran kartı alsaydım arada 450 500 tk fark olurken hazır pc alacağım zmn 0 TL fiyat farkı oluyor
Inno3d çok sade geliyor gözümeO zaman gözünüze güzel geleni alın hocam aralarında bi fark yok
Hocam palit al o zamanInno3d çok sade geliyor gözüme
Ama palit çok güzel bir tasarımı var üzerinde 1 adet beyaz şerit bir led de var fakat arka plakası sert plastik ınno3d metal bir plaka var
Fiyat farkı yoksa Palit alın. Daha kaliteli bir soğutma performansına sahip.Inno3d çok sade geliyor gözüme
Ama palit çok güzel bir tasarımı var üzerinde 1 adet beyaz şerit bir led de var fakat arka plakası sert plastik ınno3d metal bir plaka var