ege1881
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,546
Hangisi alınır?
Lütfen hiç biri demeyin forumdaşlar
5700 al çünkü ileride 4 yıl sonra degişme şansın olurHangisi alınır?
Hem 8gb hem 256 bit güzelce 1080p yüksek orta ayarlarda oynarsınHangisi alınır?
3 yıl 5700xt kullandım öyle bir sorunla karşılaşmadımDriver sorunu falan diyorlar 6000 serisi öneriyorlar ama bilemedim
Ama bu 5700 diğer ilanda 6600xt kararsız kaldımHem 8gb hem 256 bit güzelce 1080p yüksek orta ayarlarda oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5700xt kullandım öyle bir sorunla karşılaşmadım
Bana sorarsan 5700 al seni 4 5 yıl götürür 6600xt alsan boşuna paran çıkar cepten gereksiz olur bu seni idare eder diye düşünüyorumAma bu 5700 diğer ilanda 6600xt kararsız kaldım
HmmBana sorarsan 5700 al seni 4 5 yıl götürür 6600xt alsan boşuna paran çıkar cepten gereksiz olur bu seni idare eder diye düşünüyorum
Ets gta valo tarzı oyunlar oynayacağım zatenBana sorarsan 5700 al seni 4 5 yıl götürür 6600xt alsan boşuna paran çıkar cepten gereksiz olur bu seni idare eder diye düşünüyorum
Bunlar için fazlasıyla yeterli 4 yıl kesin seni atarHmm
@Bünyamina @quartle sizce hocam
Ets gta valo tarzı oyunlar oynayacağım zaten
kesinlikle 6600xt daha güncel teknoloji vs olarak ta daha iyiHmm
@Bünyamina @quartle sizce hocam
Ets gta valo tarzı oyunlar oynayacağım zaten
Kullandınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz 3 yıl kullandımkesinlikle 6600xt daha güncel teknoloji vs olarak ta daha iyi
5000 serisi wattman konusunda sıkıntılı hala hatta en çok sorun yaşanan serilerdendi galiba aynı zamanda çok güç tüketiyor
kullanmama gerek yok hocam forumda sıkıntı yaşayanı çok gördüm 6600xt varken alınmaz zaten hiçbir türlüKullandınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz 3 yıl kullandım
kullanmama gerek yok hocam forumda sıkıntı yaşayanı çok gördüm 6600xt varken alınmaz zaten hiçbir türlü
5700 için fazla fiyat olduguju dusunuyorum ben 5700Xt fiyarlari bu seviyedeydi quartle hocama hak veriyorum Macun temizlenmiş halleri bile 75 in altina inmiyordu Watt an ötürüKullandınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz 3 yıl kullandım