Neler Yeni

Hangi ekran kartı modelini (6900xt) almalıyım

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Bütçe
12000
Arkadaşlar bir internet kafe işletmecisinden ekrna kartı alıcam adam tüm kartların garanti tarihlerini vs söylüyor kartlar etheryum bitmeden 4 ay önce flaan alınmış yani aldığı adam 1 2 ay mining yapmış bunu açıkca söylüyor ama kartlar sıkıntısız o yüzden aldım diyor kartları inceledim tertemizlee gerçekten garanti etiketleride açılmamış sıcaklıklarida normal sizce hangi modeli almalıyım
Xfx 319 merc modeli mi
500tl fazla verip sapphire nitro plus se modeli mi
Yoksa 1000tl fazla verip 4 ay garantisi olan asus tuf modelimi sizce hangisini almalıyım fiyat farklarina değermi

Kullanacağım psu 750w 80+ high power elite

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar bir internet kafe işletmecisinden ekrna kartı alıcam adam tüm kartların garanti tarihlerini vs söylüyor kartlar etheryum bitmeden 4 ay önce flaan alınmış yani aldığı adam 1 2 ay mining yapmış bunu açıkca söylüyor ama kartlar sıkıntısız o yüzden aldım diyor kartları inceledim tertemizlee gerçekten garanti etiketleride açılmamış sıcaklıklarida normal sizce hangi modeli almalıyım
Xfx 319 merc modeli mi
Yoksa 1000tl fazla verip 4 ay garantisi olan asus tuf modelimi sizce hangisini almalıyım fiyat farklarina değermi

Asus tuf modeli en mantıklısı olur gibi duruyor.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus tuf modeli en mantıklısı olur gibi duruyor.
Garantisi olduğu için kendisine çekiyor evet bense görüntüsü olarak nitro plus modelini daha çok seviyorum asus bütçemide biraz aşıyor açıkcâsi ama bilemedim

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
ilyas koç
Benim tercihim XFX Merc olurdu. Sapphire in görüntüsünü sevmiyorum.

Garanti veya mining e de çok takılmıyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Garantisi olduğu için kendisine çekiyor evet bense görüntüsü olarak nitro plus modelini daha çok seviyorum asus bütçemide biraz aşıyor açıkcâsi ama bilemedim
Hoşuna gitmesi senin bütçeni aşmaması gibi nedenlerden dolayı sapphire nitro plus alman daha iyi olur o zaman. Zaten iyi model kendisi.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi ekran kartı modeli bu?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi ekran kartı modeli bu?
Başlıkta yazdım hpcam rx 6900xt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoşuna gitmesi senin bütçeni aşmaması gibi nedenlerden dolayı sapphire nitro plus alman daha iyi olur o zaman. Zaten iyi model kendisi.
Evet bende öyle düşünüyorum sormak istediğim şey ekran karti garantisi gerçekten iş yapan birşeymi hiç ekran akrtinı garantiye gönderene rastlamadım hani çok efektif olsa almak daha mantıklı olabilir gibi

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Evet bende öyle düşünüyorum sormak istediğim şey ekran karti garantisi gerçekten iş yapan birşeymi hiç ekran akrtinı garantiye gönderene rastlamadım hani çok efektif olsa almak daha mantıklı olabilir gibi
Garantiden ve güzel soğutmadan dolayı tuf diyorum

Bünyamina

80+ Platinum

Çok enderdir gönderen sayısı. Bir şey olmaz. Rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Benim tercihim XFX Merc olurdu. Sapphire in görüntüsünü sevmiyorum.

Garanti veya mining e de çok takılmıyorum.
Xfx merci ön plana çıkartan nedir hocam bide benim kasa beyaz ya sapphir een azindan daha iyi olur dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Abdullah esir
Xfx 319 merc modeli mi

bende XFX Merc var çok iyi kart ayrıca oc kapasitesi de çok yüksek.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Garantiden ve güzel soğutmadan dolayı tuf diyorum
Soğutması diğerlerine göre cok farkedermi ben xfx in yuzde 30 fanlarda tutulduğunu sessizlik odakli olduğunu görmüştüm

Çok enderdir gönderen sayısı. Bir şey olmaz. Rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.
Teşekkur ederim hocam ya xfx yada nitro alicam nitro rgb modlei olan bu arada

bende XFX Merc var çok iyi kart ayrıca oc kapasitesi de çok yüksek.
Sıcakliklar ve genelde fan rpm leri ne durumda hocam birde bende 750w 80+ olduğundan cok oc yapmayi düşünmüyorum sizde kac w psu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,187
Üyeler
160,042
Son üye
abtin8117
Top Bottom