Neler Yeni

Hangi ekran kartını almalıyım ekran kartları topladığım bilgisayarla uyumlu mu?

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
inan
Thermaltake lıtepower 650w
Bu PSU iyi değil maalesef, güvenlik önlemleri eksik ve kalitesi çok düşük deniliyor imkanınız varsa alırsanız eğer değiştirmenizi öneririm. Tekrar hatırlatıyım kötüden sakınmaya çalışıyoruz ama teknolojide ne olacağı bilinmez mesela ben rampage psu kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım ama son 1 aydır sürekli voltaj düşüklüğü var. Bende değiştirmeyi düşünüyorum.

umutayvaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
umutayvaz
Thermaltake lıtepower 650w
Bu PSU iyi değil maalesef, güvenlik önlemleri eksik ve kalitesi çok düşük deniliyor imkanınız varsa alırsanız eğer değiştirmenizi öneririm. Tekrar hatırlatıyım kötüden sakınmaya çalışıyoruz ama teknolojide ne olacağı bilinmez mesela ben rampage psu kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım ama son 1 aydır sürekli voltaj düşüklüğü var. Bende değiştirmeyi düşünüyorum.
bendede rampage psu var voltaj düşüklüğü nasıl anlaşılır

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
inan
b580 in ne sorunu var ki
Bir arkadaş sürekli kullanım oranın düştüğünü söylemiş gpunun, Yazılımsal stabilite problemleri vs. olabiliyor. İleride büyük ihtimal düzelir A serisi çok yol katetti ve B serisi A serisi kadar kötü çıkmadı ama yinede kendi şüphelerim olduğu için önermiyorum. Paramız bol olsa ilk önereceğim kart olurdu ama Türkiyede zor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede rampage psu var voltaj düşüklüğü nasıl anlaşılır
yazdım özelden nasıl bakılır burayı meşgul etmeyelim

b580 in ne sorunu var ki
b580 alırsanız sorun çıkacak illa diye bir şey yok bu arada onu yanlış anlamayın lütfen.

Son düzenleme:

çırak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kerem türk
Bir arkadaş sürekli kullanım oranın düştüğünü söylemiş gpunun, Yazılımsal stabilite problemleri vs. olabiliyor. İleride büyük ihtimal düzelir A serisi çok yol katetti ve B serisi A serisi kadar kötü çıkmadı ama yinede kendi şüphelerim olduğu için önermiyorum. Paramız bol olsa ilk önereceğim kart olurdu ama Türkiyede zor maalesef.

yazdım özelden nasıl bakılır burayı meşgul etmeyelim
peki b580 yerine hangi ekran kartını alıyım

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
inan
peki b580 yerine hangi ekran kartını alıyım
sıfır alacaksanız RX 7600/RX 7600XT veya RTX 4060 olabilir (bunlarında 2. eline bakabilirsiniz). 2. el alacaksanız temiz bir RTX 3070/Tİ veya RX 7700XT olabilir. sadece oyun odaklı arıyorsanız RX 6000 seriside olabilir Rx 6700xt veya RX 6750XT gibi.
şunuda belirteyim video çekme fikriniz varsa her nvidia kart neredeyse iyidir ama AMD alacaksanız rx 7000 serisinin altına inmeyin.

Top Bottom