Unreal engine,blender,unity gibi programlar kullanıyor ve oyun oynuyorum bunlar için PC toplucam Mayıs sonu gibi kafamda Rtx 4070ti vardı fakat 2K monitör olmadan çok darboğaz olur deniyor bendede 1080p monitor var sizce ne yapmalıyım?
3070ti bile 2k öneriliyor. Monitör almak ister misin yoksa 1080p mi önereyimUnreal engine,blender,unity gibi programlar kullanıyor ve oyun oynuyorum bunlar için PC toplucam Mayıs sonu gibi kafamda Rtx 4070ti vardı fakat 2K monitör olmadan çok darboğaz olur deniyor bendede 1080p monitor var sizce ne yapmalıyım?
Siz yinede bir 2k için önerin hocam bütçe olarak ise 25-30k gibi3070ti bile 2k öneriliyor. Monitör almak ister misin yoksa 1080p mi önereyim
Bende size bir adet göstereyim siz bir geri dönüş bildirirseniz:3070ti bile 2k öneriliyor. Monitör almak ister misin yoksa 1080p mi önereyim
Hocam rahatca darbogazsiz 1080p de oynaniliyor.3070ti bile 2k öneriliyor. Monitör almak ister misin yoksa 1080p mi önereyim
Hocam herkes 2K şart diyor. Bende pek akıl erdiremedim bu işeHocam rahatca darbogazsiz 1080p de oynaniliyor.
Hocam bizzat ben kendim kullaniyorum size örnek olarak Assetto corsa diyeyim %98 99 kullaniyor yagmur modunu vesaire acinca %100Hocam herkes 2K şart diyor. Bende pek akıl erdiremedim bu işe
onu demelerinin sebebi 4070ti alan birisi 1080p yazık eder karta bu yüzden demişlerdir.Hocam herkes 2K şart diyor. Bende pek akıl erdiremedim bu işe
Hocam arkadasin 4070 ti alinca 2k kullanilmasi sart oldugunu biliyor bir cok kisi 3070 ti icin 2k demisler ondan dolayi.onu demelerinin sebebi 4070ti alan birisi 1080p yazık eder karta bu yüzden demişlerdir.
Hocam bu yukarıda topladigim nasıl duruyor parça vs olarak?Hocam arkadasin 4070 ti alinca 2k kullanilmasi sart oldugunu biliyor bir cok kisi 3070 ti icin 2k demisler ondan dolayi.
Parcalar guzel kaliteli fakat kasa olarak daha öne yatkin bir sey secilebilirHocam bu yukarıda topladigim nasıl duruyor parça vs olarak?