RTX takıntısı olupta 2060 ile RTX oynayamaz sadece deneyimler RTX 2060 maalesef RTX için yeterli bir kart değil.Rtx istiyosan 2060
Rtx takıntısı yoksa rx
Fakat 5600 XT'nin üst modelleri orta model 2060'lardan daha iyi FPS olarak ama yazılım ve driver anlamında Nvida ama AMD'de de şuan sorun yok driverlar gayet stabil.benim aklıma takılan bir soru var yeni bir PC toplamak istiyorum fakat
rtx 2060 ventus xs modeli mi
5600 xt modeli mi daha iyi
rtx kartlar sadece rtx özelliği sunmuyo onun dışında birsürü özellikleri var ama fp olarak 5600xt daha iyi ama alıcak kişi rtx istiyorsa alınmıyacak bir kart değilRTX takıntısı olupta 2060 ile RTX oynayamaz sadece deneyimler RTX 2060 maalesef RTX için yeterli bir kart değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fakat 5600 XT'nin üst modelleri orta model 2060'lardan daha iyi FPS olarak ama yazılım ve driver anlamında Nvida ama AMD'de de şuan sorun yok driverlar gayet stabil.
Biliyorum işte yazılım konusunda Nvdia dedim ama ileride öyle demeyeceğiz çünkü Eylül'de yeni AMD kartlar geliyor.rtx kartlar sadece rtx özelliği sunmuyo onun dışında birsürü özellikleri var ama fp olarak 5600xt daha iyi ama alıcak kişi rtx istiyorsa alınmıyacak bir kart değil
Hocam sıkıntı etme 1 yıl kullanırsın veya bütçe müsait olana kadar sonra satar o zamanın ekran kartlarından birini alırsın.duyduğum en kötü haber sanırım :/ ben temmuzun ilk haftası alıcam
Bence en iyi rx5600xt asus tufun yeni evo modeli bütçen varsa rtx al derim yoksa en iyi rx5600xt bu bencemesela hangi rx5600lar