Sizce hangisini almalıyım ben biraz inceledim galax özelik olarak gigabyte ekran kartından biraz daha iyi gözüküyor gigabyte ekran kartı ise fan olarak galax kartından daha iyi sizce hangisini almalıyım ?
amd ekran kartlarından korkuyorum reis4060 olmak zorunda mı?
bütçem 15k reis16 gb 4060 ti
Bence daha iyi kartlar var dostum. Asıl korkmaman gereken kartlar AMD marka kartlar.amd ekran kartlarından korkuyorum reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçem 15k reis
wattman hatasından dolayı korkuyorum şuan kullandığım bilgisayarda rx 5600 xt var ve aynı hatayı yaşıyor biraz araştırdım bu hata halen günümüzde devam ediyor bu yüzden risk almak istemiyorumBence daha iyi kartlar var dostum. Asıl korkmaman gereken kartlar AMD marka kartlar.
amd ekran kartlarından korkuyorum reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçem 15k reis
evet ama dediğin kartların sıfırını bulamam ama ikinci elden almakta sıkıntı birazValla babuş benim gözümde 4060 parasını çöpe atmak isteyenlerin kartı. 15K verip de aşağıdaki görüntüdeki performansı almak, parayı çöpe atmakla aynı. 3080 al, 3080 Ti al, 6900 XT al bu paralara. Vereceğin paranın hakkını almalısın bence.
Alıntıyı görüntüle
evet ama dediğin kartların sıfırını bulamam ama ikinci elden almakta sıkıntı biraz