Neler Yeni

Hangi ev internetini tercih etmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sadık
Öncelikle ilk kez ev interneti alacağım yaşadığım yerde fiber altyapısı var fakat küçük bir yerde yaşıyorum turkcell bayısındekı yetkili bana yaşaduğım yerde max 10 megabit internet desteklediğini söyledi önümde 2 seçenek var
1.
Turkcell superonlıne 8 megabit 89 tl
2.
Türk telekom 12 megabit 86 tl

Biliyorum türk telekom daha mantıklı ama size de danışmak istedim fikirleriniz nelerdir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
netspeed 16 megabit
66tl.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Öncelikle ilk kez ev interneti alacağım yaşadığım yerde fiber altyapısı var fakat küçük bir yerde yaşıyorum turkcell bayısındekı yetkili bana yaşaduğım yerde max 10 megabit internet desteklediğini söyledi önümde 2 seçenek var
1.
Turkcell superonlıne 8 megabit 89 TL
2.
Türk telekom 12 megabit 86 TL

Biliyorum türk telekom daha mantıklı ama size de danışmak istedim fikirleriniz nelerdir
TürkTelekom a da gidip maksimum kaç alabileceğinizi sorgulatın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sadık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Komşularınız ile konuşup altyapı için imza toplayın. Hocam ADSL kullanıyorsunuz büyük ihtimal ve bu internete bırakın 90 ı 60 tl bile verilmez.

Ayrıca monitör konusu ne alaka :D

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bro zaten ilk kez alcam korkuyom bi iptale kalksam donuma kadar alırlar ondan bu 2sinde karar kıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sanırım desteklemıyomus
guvenin bir şey olmaz. guvenilir bir firma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sadık
Komşularınız ile konuşup altyapı için imza toplayın. Hocam ADSL kullanıyorsunuz büyük ihtimal ve bu internete bırakın 90 ı 60 TL bile verilmez.

Kanka rampage alcam ya flash rm 244 gsyns var bende oyun oynucam bana yeter gibime geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komşularınız ile konuşup altyapı için imza toplayın. Hocam ADSL kullanıyorsunuz büyük ihtimal ve bu internete bırakın 90 ı 60 TL bile verilmez.

Lan aga pardon bende monitör soruyon sandım pardon en son monitör sorcaktın ordan kalma herlade uyarı yedik hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,486
Üyeler
163,504
Son üye
Alihm
Top Bottom