Neler Yeni

Yardım Hangi Evde İnternete Geçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar vodofone dayım 2 ay sonra sözleşme bitecek şöyle bir bakayım dedim Türktelekomu direk eledim 400 tl flan vodofone iyi fiyat ama 50mbps en mantıklıları
netspeed ve turknet gibi geldi bunların paketleri hemen hemen aynı gibi 75mbps 279 tl 12 ay şimdi bunlar arasıdan hangilerini seçmeliyim kulanan arkadaşlar yazabilirmi müşteri hizmetleri nasıl yapısı güzelmi operatörden dolayı çekmemezlik flan olurmu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Netspeed'in müşteri hizmetleri profesyonel ve ulaşılabilir. Benim bir kere işim düştü. İnternet gitti. Aradıktan 10 saniye sonra direkt temsilciye bağlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed'in müşteri hizmetleri profesyonel ve ulaşılabilir. Benim bir kere işim düştü. İnternet gitti. Aradıktan 10 saniye sonra direkt temsilciye bağlıyor.
hocam ya turknet alıcam ya netspeed arkaşlar bir yazın karar vereceğim artık

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam ya turknet alıcam ya netspeed arkaşlar bir yazın karar vereceğim artık
İki firma da iyi. Ben netspeed kullanıyorum, bildiğim firma ve deneyimim şu ana kadar çok iyi. Her desteği sağlıyorlar. Üstelik Türk Telekom ile anlaşmalı bir firma. Bunu bize gelen TT saha görevlisi söyledi. Başka bir firma olsaymış bu kadar uğraşmazdık dediydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
İki firma da iyi. Ben netspeed kullanıyorum, bildiğim firma ve deneyimim şu ana kadar çok iyi. Her desteği sağlıyorlar. Üstelik Türk Telekom ile anlaşmalı bir firma. Bunu bize gelen TT saha görevlisi söyledi. Başka bir firma olsaymış bu kadar uğraşmazdık dediydi.
hocam peki mesala 75mbps vodofone evde inter ile netspeed arasında bir fark oluyormu mesala vodafone daha bilindik ben netspeed de geçince çekmemezlik gibi bir sıkıntı yaşarmıyım yoksa alt yapı neyse o mu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam peki mesala 75mbps vodofone evde inter ile netspeed arasında bir fark oluyormu mesala vodafone daha bilindik ben netspeed de geçince çekmemezlik gibi bir sıkıntı yaşarmıyım yoksa alt yapı neyse o mu
Yani altyapında, iç tesisatında sorun yoksa netspeed'de sorun yaşaman düşük bir ihtimal. Hiç yaşamazsın diyemem çünkü hani olabilir ama netspeed müşteri memnuniyetine önem veren bir firma.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
turbonet gec fiyat iyi 75/ 15 upload alıyorum 155 tl ödüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
turbonet gec fiyat iyi 75/ 15 upload alıyorum 155 TL ödüyorum
Daha önce duymadım hocam netspeed veya turknet alırım 2 senelik bitince belki buna geçeirm adı sanı yayılır hem

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Altyapında sorun yoksa, aralarında çok da fark yok. Sorun olursa çözüm Telekom'a bağlı.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Arkadaşlar vodofone dayım 2 ay sonra sözleşme bitecek şöyle bir bakayım dedim Türktelekomu direk eledim 400 TL flan vodofone iyi fiyat ama 50mbps en mantıklıları
netspeed ve turknet gibi geldi bunların paketleri hemen hemen aynı gibi 75mbps 279 TL 12 ay şimdi bunlar arasıdan hangilerini seçmeliyim kulanan arkadaşlar yazabilirmi müşteri hizmetleri nasıl yapısı güzelmi operatörden dolayı çekmemezlik flan olurmu?
netspeed kullanıyorum 1 kere problem yaşadım 10 saniyede çözdüler müşteri temsilcileri çok iyi internet konusunda da alt yapın önemli ben 80 hız alıyorum ping değerlerim 5 6ms indirme hızım yaklaşık 9.50 10mb gayet de memnunum geçmek isterseniz davet kodumu kullanabilirsiniz 12 ay 10tl indirim uyguluyor PTFE2Q

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,809
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom