Farem bozulduğundan dolayı yeni fare almak durumunda kaldım. Bütçem 500 TL. Aşağıda forumda bu bütçede okuduklarım konularda hoşuma giden önerilen fareleri toplayıp size sormak istedim benim el ölçüme ve tutuş şeklime göre en uygunun hangisi olduğunu.
El ölçüm: Uzunluk 19.5cm (orta parmaktan ölçtüm) / Genişlik 10cm (baş parmak dahil)
Tutuş Şeklim: Relaxed claw deniliyor galiba. Claw gibi çok pençe tarzı (dik) tutmuyorum claw-palm arası gibi diyeyim.
KABLOLU
Kablosuz farelere çok sıcak bakmıyorum daha hızlı bozulur gibi geliyor bana. Biraz deneyimi olan varsa kablosuz farelerle ilgili bilgi aktarırsa sevinirim.
KABLOSUZ
El ölçüm: Uzunluk 19.5cm (orta parmaktan ölçtüm) / Genişlik 10cm (baş parmak dahil)
Tutuş Şeklim: Relaxed claw deniliyor galiba. Claw gibi çok pençe tarzı (dik) tutmuyorum claw-palm arası gibi diyeyim.
KABLOLU
HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HyperX Surge RGB HX-MC002B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Surge RGB HX-MC002B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Surge RGB HX-MC002B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kingston HyperX Pulsefire Haste HMSH1-A-BK/G Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston HyperX Pulsefire Haste HMSH1-A-BK/G Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Xtrfy M42 RGB Kablolu Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xtrfy M42 RGB Kablolu Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G403 Hero 910-005633 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G403 Hero 910-005633 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G403 Hero 910-005633 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Glorious Model O GO-WHITE Mat Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GO-WHITE Mat Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GO-WHITE Mat Beyaz RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.474,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI Clutch GM41 LightWeight RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM41 LightWeight RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM41 LightWeight RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.095,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kablosuz farelere çok sıcak bakmıyorum daha hızlı bozulur gibi geliyor bana. Biraz deneyimi olan varsa kablosuz farelerle ilgili bilgi aktarırsa sevinirim.
KABLOSUZ
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Son düzenleme: