Hangi Filament Almalıyım ?

Raze8165

80+
Reaksiyon skoru
173
Arkadaşlar öncelikle Creality Ender 3 V2 yazıcım var ama hangi filamenti kullanacağımı bulamadım. 1 kilo natural filament baktığımda fiyatı 190 liraydı. Hangi filamenti almalıyım ? İstediğim filament tipi PLA ve natural (beyaz) renk olmasını istiyorum. Aynı zamanda ucuz olursa iyi olur. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler :). @Squirtle48

Arkadaşlar öncelikle Creality Ender 3 V2 yazıcım var ama hangi filamenti kullanacağımı bulamadım. 1 kilo natural filament baktığımda fiyatı 190 liraydı. Hangi filamenti almalıyım ? İstediğim filament tipi PLA ve natural (beyaz) renk olmasını istiyorum. Aynı zamanda ucuz olursa iyi olur. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler :). @Squirtle48
Hocam filament fiyatları biraz tuzlu aşağıda linkini verdiğim esun marka filamentler gayet kaliteledir bunu tercih edebilirsin.

Hocam bulabilirseniz Creality'nin kendi filamentinden alabilirsiniz.
Eğer yoksa arkadaşın ESUN gönderdiği de fena değil o da tercih edilebilir.

Geri