Neler Yeni

hangi gamepad i önerisiniz

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
arkadaşlar elime hayatımda en fazla 5 kere gamepad almışımdır çok anlamam bilmem alışık değilim ama araba oyunlarında mesela gaza az basınca az çok basınca çok olduğunu anlayabilen aynı şekilde sağ solda da hassasiyeti olan OYUNLARDA BAĞLANTI SORUNU ÇIKARMAYACAK yani orjinal xbox kolu gibi tak çalıştır olan hangi gamepad ı önerirsiniz oyunlarla tam uyumlu olması önemli bakkaldan aldığım 25 liralı kol ile tuşları oyuna tanıtmadım xbox kolu olsun hassasiyeti olsun kablolu kablosuz farketmez titreşime de gerek yok olabildiğince istediğim özelliklerde ucuz hangi kolu önerirsiniz. lütfen en ufak bilgisi olmayan arkadaşlar konuyu kirletmesin.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Xbox 360 aldım 3-4 ay önce. Çok memmunum. 150tl altına bulabilirsiniz . Kısacası öneririm 😄 alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe yok ucuz olsun 300tl var ama hepsini harcamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox 360 aldım 3-4 ay önce. Çok memmunum. 150tl altına bulabilirsiniz . Kısacası öneririm 😄 alabilirsiniz. Fiyatına göre çok iyi
hassasiyet ayarı var mı kablolu mu kablosuz mu uyumsuzluk çıkartıyor mu yeni oyunlarda biraz koldan bahsetebilirmisin

Son düzenleme:

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
bütçe yok ucuz olsun 300tl var ama hepsini harcamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hassasiyet ayarı var mı kablolu mu kablosuz mu uyumsuzluk çıkartıyor mu yeni oyunlarda biraz koldan bahsetebilirmisin
Hocam açıkçası hassasiyet ayarı fln ben o işlerden pek anlamıyorum maalesefki. Benim aldığım model kablolu ve kablolu modeli öneririm. Kablosuz olanı hem daha pahalı ve extradan Bluetooth aparatı almanız gerekiyor, onlarında çoğu sahte, kolay bulunmuyor. Tabi isterseniz onuda alabilirsiniz. Test ettiğim oyunlarda çalıştı. Öyle test için farklı farklı oyunlara girmedim lakin. Forza horizon, Mafia 1, overcooced gibi oyunları test ettim. D-pes tuşları biraz kalitesiz geldi lakin oynanmıyacak seviyede değil. Zaten yön tuşlarıyla oynıyacaksanız pek bir önemi yok. Kısacası kol u ben beğendim. Başka sorunuz varsa alabilirim ☺️. Yardımcı olmaya çalıştım

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açıkçası hassasiyet ayarı fln ben o işlerden pek anlamıyorum maalesefki. Benim aldığım model kablolu ve kablolu modeli öneririm. Kablosuz olanı hem daha pahalı ve extradan Bluetooth aparatı almanız gerekiyor, onlarında çoğu sahte, kolay bulunmuyor. Tabi isterseniz onuda alabilirsiniz. Test ettiğim oyunlarda çalıştı. Öyle test için farklı farklı oyunlara girmedim lakin. Forza horizon, Mafia 1, overcooced gibi oyunları test ettim. D-pes tuşları biraz kalitesiz geldi lakin oynanmıyacak seviyede değil. Zaten yön tuşlarıyla oynıyacaksanız pek bir önemi yok. Kısacası kol u ben beğendim. Başka sorunuz varsa alabilirim ☺️. Yardımcı olmaya çalıştım
kablolu alırım hem bütçem yok hem de bilgisayarda oynayacağım forza da mesela siz gaza az basınca az çok basınca çok mu gidiyor yoksa bastığın gibi gazı köklüyor mu klavye gibi mesela hassasiyet dediğim şey bu mesela ps4 kolu örnek.

Top Bottom