Neler Yeni

Hangi gamepadi almalıyım?

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kaan
Bütçe
1500
Pc için bir gamepad alacağım bütçem 1500 pcde Bluetooth yok o yüzden kendi donglesi olan ürünlere bakıyorum.
Fantech III diye bir gamepad buldum birde Monster pusat sizce hangisini almalıyım?
Tetik tuşundan dolayı gc30 istemiyorum aktif olarak f310 kullanıyorum tetikleri parmaklarımı acıtıyor .

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Aktif olarak kullanıyormusun hocam bazı sorularım var?
Aktif olarak kullanmıyorum bi arkadaş ile özelden konuşurken özellikle bunu tavsiye etti şuan stokta yok imiş geldiğinde alıcakmış ona nazaran öneride bulundum

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak kullanmıyorum bi arkadaş ile özelden konuşurken özellikle bunu tavsiye etti şuan stokta yok imiş geldiğinde alıcakmış ona nazaran öneride bulundum
Peki site üründe bir sıkıntı sonrası arkasında duruyormu hocam bazı şikayetler gördüm ilk kez oradan alışveriş yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fantech 3 işini görür
Hocam ölü bölge konusunda bir bilgin varmı türkiyede çok ürünü tanıtan olmamış.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Peki site üründe bir sıkıntı sonrası arkasında duruyormu hocam bazı şikayetler gördüm ilk kez oradan alışveriş yapacağım.
wraith'in arkasında duracağını düşünüyorum ama oradan alışveriş yapmış arkadaşlar daha iyi bilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ölü bölge konusunda bir bilgin varmı türkiyede çok ürünü tanıtan olmamış.
Hocam elime geçmedi normalde ben ne zaman gamepad alsam yılda 2 3 defa alıyorum gamepad Xbox 9.nesil takılıyorum hevesim gidince satıyorum ama çok övmüşlerdi fantech 3 ü

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elime geçmedi normalde ben ne zaman gamepad alsam yılda 2 3 defa alıyorum gamepad Xbox 9.nesil takılıyorum hevesim gidince satıyorum ama çok övmüşlerdi fantech 3 ü
Tamamdır hocam şansımı deneyip alıcam forumdaki diğer arkadaşlarda övmüşler umarım bir sorun çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom