Hangi Gamepad'i almalıyım?

ELRODH

80+
Reaksiyon skoru
237
Bütçe
400
Merhaba arkadaşlar;

Msi GC30 kablosuz gamepad'i almayı düşünüyorum önerebileceğiniz 400 lira ve altında alabileceğim farklı bir gamepad var mı?

Merhaba arkadaşlar;

Msi GC30 kablosuz gamepad'i almayı düşünüyorum önerebileceğiniz 400 lira ve altında alabileceğim farklı bir gamepad var mı?
https://www.hepsiburada.com/logitech-g-f710-kablosuz-gamepad-p-HBV00000DWV9U?magaza=Elmacık çok iyi bir gamepad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar;

indirimler 330 tl ye felan geliyor

Aliexpress den 200tl ye gamesir t4 pro Öneririm. Tr de 400tl

Hocam Msi gc30 kullanmış biri olarak söylüyorum f710 onla msi gc30 ile aşık atmaz ancak şunuda belirtmek isterim kronik sorunlu ve eski gamepad bence 2020de alınmaz ve fiyatına en son baktığımd 600 civarındaydı 400e nereden buldunuz?

Hocam Msi gc30 kullanmış biri olarak söylüyorum f710 onla msi gc30 ile aşık atmaz ancak şunuda belirtmek isterim kronik sorunlu ve eski gamepad bence 2020de alınmaz ve fiyatına en son baktığımd 600 civarındaydı 400e nereden buldunuz?
itopyada 436 lira

Hatta arkadaş t4 pro önerince eklemek istedim fiyatı 215 ve vergisi 35 tl ile birlikte 250tl ye sipariş verdim ve dün geldi bugün 3 saat falan kullandım genel olarak güzel bir gamepad ancak L2 ve R2 tuşları biraz kısa geldi forza horizon 5 oynamak için almıştım yarış oyunlarında hız ayarlamak biraz zor olabilir.

hocam benim xbox tasarımına benzer bir gamepad almam lazım öneriniz var mı?_

ben de uzun bir süre araştırdım Xbox yeni nesil kontrolcü almak istiyordum ancak bütçem yetmeyince alternatiflere baktım adam akıllı sadece t4 pro yu buldum ikisi arasında güzel bir model bulamadım.

monsterada baya bakmıştım çok fazla şikayet vardı.

Geri