Neler Yeni

hangi gaming pc almalıyım

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
3050 TI'nin çok geleceği yok hocam o yüzden genellikle önermiyorum. İleride oyun oynamak istediğinde VRAM'den dolayı problem çıkartıcak çünkü.bende önermem pek hocam ama arkadaşın aralarında önerdiklerinden bence en iyisi o

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zalim Kurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
arkadaşlar normalde hazır sistem alıcaktım kampanya bekleyip ama babam üniversite için de kullanmalık bir şey al dedi bir daha laptopa para vermeyelim dedi bütçe 20 bin ben kafamda 3 sistem belirledim siz ne dersiniz hp monster lenovo bilgisayarları sevmiyorum
sizinde önerdiklerinize bakarım
Attığınız 3 sistem arasından tabii ki de bu;

RTX 3060 ekran kartına sahip olan dizüstü bilgisayarlar bütçenizi aştığı için alabileceğiniz en iyi laptop budur bence. Hem Asus TUF serisi hem de donanımı gayet iyi.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zalim Kurt
Asus servisine sormanız gerekiyor hocam bilemiyorum.
Ya asusa bakayım diyorum yetkili servis ve mavi ekran bir de birkaç kronik sorun olduğunu yazdıklarını gördüm, acer hakkında hiçbir fikrim yok, monster uzak dursun. Bu durumda lenovo acer hp ve casper kalıyor hocam, karar veremiyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ya asusa bakayım diyorum yetkili servis ve mavi ekran bir de birkaç kronik sorun olduğunu yazdıklarını gördüm, acer hakkında hiçbir fikrim yok, monster uzak dursun. Bu durumda lenovo acer hp ve casper kalıyor hocam, karar veremiyorum
Dediğim gibi MAX-P cihaz istiyorsanız bu fiyatlarda iki seçenekten başka bir seçeneğiz yok hocam. Çok üzücü bir durum maalesef.

Top Bottom