Neler Yeni

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Sen makale mi attın buraya çok bilmiş, anlama sorunun mu var ? Sen direkt çöp para israfı yazdın geçtin. Sonra bir youtuber videosu attın. İşe yaramıyor demedim senin gibi yapılan araştırma çalışma ve KULLANICI deneyimleri ile bcaa nın antremana katkısının olduğunu kas toparlanmasına etkisi olduğu BİLİMSEL olarak kantılanmıştır. En temel ihtiyaç olmadığını, olmasa da olur yazdığım halde, anlamama sorunun olduğunu görüyorum, ben savunuyormuşum gibi boş boş konuşmuşsun. Seninle zaman kaybetmeye değmez. Youtubeden öğren sen makale senin neyine
hangi bilimle atsana onu
kullanıcı deneyimi geçerli bir delil olmaz testosteron enantatında kullanıcı deneyimleri çoğunlukla olumlu

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
100kg bench atamıyor daha sporcuların %85 i bcaa glutaminden medet umuyor creatin protein harici hiç bişey kullanmadım 3 yılımdayım 150kg bench atıyorum
Protein de ne var? Protein yapı taşı amino asit. İçtiğin protein yine yapı taşına ayrılıp kana karışmıyor mu? İçtiğin protein tozunda zaten bunlar sayesinde bu olmuyor mu? Medet ummak değil ki hocam, sadece neler kas gelişimi konusunda fayda sağlar, nasıl yol izlenmeli bazen pek gıda tüketmek olamıyor iş ve yoğunluktan açığı kapatmak adına DESTEKLEYİCİ ne gibi takviyeler alınmalı. Bcaa glutamin bunlar sadece örnek.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
Protein de ne var? Protein yapı taşı amino asit. İçtiğin protein yine yapı taşına ayrılıp kana karışmıyor mu? İçtiğin protein tozunda zaten bunlar sayesinde bu olmuyor mu? Medet ummak değil ki hocam, sadece neler kas gelişimi konusunda fayda sağlar, nasıl yol izlenmeli bazen pek gıda tüketmek olamıyor iş ve yoğunluktan açığı kapatmak adına DESTEKLEYİCİ ne gibi takviyeler alınmalı. Bcaa glutamin bunlar sadece örnek.
yani protein alıyorsan bunlara gerek yok kendin vermişsin cevabını

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
glutaminin açıklığı sakat değilsen olmaz veya yatağa düşmüş kadar hasta değişsen olmaz
protein tozunda ihtiyacını fazlasıyla karşılyacak kadar bcaayı bırak eaa var

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
glutaminin açıklığı sakat değilsen olmaz veya yatağa düşmüş kadar hasta değişsen olmaz
protein tozunda ihtiyacını fazlasıyla karşılyacak kadar bcaayı bırak eaa var
Tamam hocam, yumurta akı tozu mantıklı olur mu, whey pek yaramıyor bana da. Gilbert var süt ve süt ürünleri biraz zorluyor. Yulaf fındık ceviz bal shake yapacağım da protein için alternatif arıyorum.

Top Bottom