Neler Yeni

Hangi Hair Wax'ı tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
inmli123
önerilerim bunlardır

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Morfose sac spreyleri kötüydü o yüzden waxlarini da onermem. Egos'un kil waxlari var hem daha dogal hem de daha kaliteli onlara da bakabilirsin. Bu iki wax arasinda da sertlik farkları var anlayacağın üzere. Sacin agir ve yumusaksa strong hold olani tercih etmekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerilerim bunlardır

Osis bu arada baya iyi ürünler çıkarır fakat pahalı bir tık. Eger 80 100 bandına çıkarsanız Osis idealdir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Morfose sac spreyleri kötüydü o yüzden waxlarini da onermem. Egos'un kil waxlari var hem daha dogal hem de daha kaliteli onlara da bakabilirsin. Bu iki wax arasinda da sertlik farkları var anlayacağın üzere. Sacin agir ve yumusaksa strong hold olani tercih etmekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Osis bu arada baya iyi ürünler çıkarır fakat pahalı bir tık. Eger 80 100 bandına çıkarsanız Osis idealdir.
Maalesef o bütçeye çıkamam.Konuda linkini paylaştığım bu iki wax arasından hangisi daha iyidir?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Maalesef o bütçeye çıkamam.Konuda linkini paylaştığım bu iki wax arasından hangisi daha iyidir?
İkisi de aynı wax. Sadece sertlikleri değişiyor. Turuncu olan daha sert model. Eğer saçınız ağır ve şekil alması zorsa turuncuyu alın.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
waxlar saçı döker mi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
waxlar saçı döker mi
Kalitesiz ise hızlandırabilmesi mümkün olabileceğini düşünüyorum fakat normal bir kullanımda bunun ihtimal bile olduğunu sanmıyorum çünkü hayatımda neredeyse hiç kullanmama rağmen devasa bir saç dökülme problemim var genetik olduğunu düşünüyorum.Aynı şey babamdada var

Top Bottom